loader

Glavni

Liječenje

Baziron iz recenzija akni

Zanimaju nas vaše povratne informacije o primjeni lijeka Baziron AS protiv akni. Učinkovitost, nuspojave,...

26.12.2009 21:39, Liska
Koristim Baziron 3 tjedna, broj akni se nije smanjio (koža se jako suši i ljušti se (ne znam što učiniti, ništa ne pomaže..

07.08.2010 19:35, Sasha
Iz svog iskustva u liječenju BAZIRONOM želim reći da je tijekom prvog nanošenja malo pomogao, a tijekom naknadnog nanošenja samo je isušio cijelu kožu, pojavilo se ljuštenje i akne više nego nestale.

09.09.2011 20:33, Catherine
Moj savjet za vas kako se brzo riješiti akni, vrlo dugo koristim ovu metodu, operite lice sapunom tako da postane suho, a zatim namažite akne lincomicinom (u apoteci košta 15 rubalja). A ako se akne pojave na čelu svako ljeto, vrijedi svako jutro i večer mazati čelo neriješenim, ovo je tvar prirodnog podrijetla. Neoselen možete kupiti putem Interneta ili u trgovinama života, a akne ne vole jabučni ocat, tako da akne možete namazati kiselom jabukom.

03.09.2013 07:05, proljeće
Što više sušite kožu, na primjer sapunom, to je više pokušava eliminirati, a zatim ovaj sebum postaje više, a tamo gdje je masnoća ima i akni (

28.09.2011 13:13, Inna
Imam isti slučaj. Koristim basiron, ali on isušuje kožu i akne, poput vaše, jednostavno se pojave. Ako nađete način, podijelite.

16.02.2013 22:50, Lisa
Baziron treba nanositi u pravcu kretanja, na akne, a ne na cijelo lice)

06.04.2013 11:34, marie
Generalno sam od njega dobivala alergije. U početku je lice užasno gorjelo, a zatim su izašli mali vodenasti prištići koji su svrbjeli. Polagala sam mu velike nade (((

17.05.2013 19:10, Tifa
Marie, upravo si opekla ovaj lijek, trebaš ga nanijeti točno i u manjoj dozi ili nanijeti dječju kremu nekoliko sati nakon nanošenja

27.07.2013 18:36, Vladimir
Želim vam ispričati zanimljivu priču. Zapravo su se akne mučile i izbor je pao na "Baziron ace" prva cijev je stvarno pomogla, a učinak je bio primjetan za tjedan dana, nije bilo problema, nakon mjesec dana kupio sam drugu cijev, a onda je krenulo, 2 dana korištenja (s vrlo tankim slojem) koža je bila prekrivena hrpa mrlja i još uvijek nije jasno što i sve ovo na licu. Odlučio sam se za samoliječenje jer nisam mogao s tim izaći iz kuće, pio sam tavegil, ali nažalost, tjedan dana kasnije ništa se nije dogodilo. Odlučio sam se za plaćenu kliniku jer je bilo 5 minuta od kuće, a što mislite, liječnik je rekao da je došao na vrijeme, jer je počelo oticanje očiju, propisali su gomilu svega. naime; 4 kapaljke po 500 ml tekućine, 7 intramuskularnih injekcija (u dupe) svakodnevno, kapaljka svaki drugi dan. KUĆI piti 2 vrste tableta, i mazati određenom mastom, ljudi, vjerujte mi, bolje je imati par prištića nego cijelo lice, ne razumijem kakvo lice, sad je sve prošlo, ali ostaje otići na 2 vrste tableta i 1 kap po kap, baziron je kemijska tvar, a 70 posto je alergično na njegova svojstva ne mislite da ćete biti prebačeni. Nadam se da ću ovim spasiti nečije lice.

08.08.2013 15:07, Anastazija
Znate li takvu riječ kao lažni ?? niste bili iznenađeni što od prve cijevi nije bilo ništa. a iz drugog, eto što. tako lako da biste mogli naletjeti na lažnjak to je sve.

21.08.2013 10:47, Maria
Također sam odlučio kupiti "Čudesni lijek" Baziron AS, na početku korištenja učinak je bio primjetan, koža je postala glatka, prištići su praktički nestali, ali do kraja upotrebe lice je bilo prekriveno prištićima tako da nisam mogao naći mjesto za život, bilo me sram izaći van, a nijedan Baziron nije bio nije pomoglo, tijek liječenja je završio, ne znam što bih sada, nekada su bili jedan ili dva prištića, a nakon Bazirona to je noćna mora, užas.. riječi ne mogu opisati

29.11.2013 19:37, Tatiana
Podržavam vaše mišljenje. Baziron KAO tihi horor, već sam tjedan dana dva puta koristio tihi horor na licu. Nemojte koristiti.

20.12.2013 14:52, Tanyukha
Stvarno !! Evo popeo sam se na forum zbog ovoga. I ja imam oticanje oka !! propisane samo tablete protiv alergija. opeklina na licu. Imam nakon prvog dana korištenja lijeka. Već dva dana hodam s edemom, malo sam spavao !! Mislite li da trebate nešto poduzeti? neće nestati samo od sebe.

13.05.2014 10:39, Elena
Pristani. Mažem već tjedan dana, vidim da sam prekrivena sitnim osipom. poput košnica, ne svrbi, ali oskudni crveni osip na prištićima više govori o alergiji: (oprostite

03.05.2014 15:44, Lana
Akne (akne) uzrokuju streptokoki (bakterije) i mogu se ubiti antibiotikom na koji je osjetljiv, poput eritromicina ili penicilinskih antibiotika. Potrebno je cjelovito liječiti, uz upotrebu antibiotika, potrebno je i kožu liječiti smanjenjem aktivnosti lojnih žlijezda, bez isušivanja kože. Za sagorijevanje akni možete koristiti peroksid ili hidroperit. Također pomažu i kontraceptivi i hormonska sredstva. Akne nastaju zbog povećanja testosterona u tijelu, dok se estrogen zbog toga smanjuje, dolazi do aktivacije lojnih i znojnih žlijezda, naš zadatak je normalizirati količinu tih hormona. Kombinirani kontraceptivi sadrže dodatnu količinu ženskih hormona

11.08.2011 13:14, Prêt-à-Porter
pokušajte ići na dijetu: eliminirajte masno, prženo, slano, izrežite slatko. piti lijek Lactrofiltrum ili Duffalac i koristiti bijelu kozmetičku glinu svaku večer (prvi tjedan), zatim 2 puta tjedno, glinu sam samo miješao u gaziranu mineralnu vodu (toplu) i na licu oko 20 minuta. Nakon mjesec dana lice je postalo čišće, koža mekša)

9.9.2012 11:33, Selena
isprobajte antibiotik eritromicin. mast za vanjsku primjenu, košta samo 30 rubalja, pomaže u tjedan dana)

01.03.2013 17:51, katen'ka
sumnjam da antibiotik za ovu cijenu stvarno pomaže. Akne su bolest koju treba LIJEČITI, ukloniti, a većina antibiotika suzbija infekciju i "začepljuje" je sve dublje i dublje. Izvana akne nestaju, ali iznutra se pogoršavaju. Ali I dalje će izaći kasnije. Bolje je liječiti se prirodnim lijekovima, napravite maske SEBE, od improviziranih sredstava.

08.08.2013 15:11, Anastazija
Djevojka)), na primjer, antibiotik Ammoxicillin košta manje od 50 rubalja.. pa, barem je koštao i prije. ali je izvrstan za brojne bolesti. pa nemojte nikada suditi po cijeni. sjetite se ako skuplje ne znači i bolje!

11.07.2012 01:08, Olenka
Koristila sam Baziron, nije pomoglo... samo mi je jako isušio kožu i opet su se pojavile akne. Djevojke, savjetujem vam da, nakon što ste noću oprali lice, prvo lice obrišete vatom s tinkturom nevena, a zatim losionom (Sadrži: salicilnu kiselinu, kamfor alkohol, ljekarna sumpor, kloramfenikol u tabletama.. sve pomiješate, dobijete losion. Ovi se lijekovi mogu kupiti u ljekarni. nisu skupi.) Negdje prije tjedan dana započela sam ovaj postupak, rezultat je već vidljiv. Savjetujem vam da probate!

08.11.2012 14:14, Ekaterina
Djevojčica, i u kojem omjeru miješati uređaje za losion?

08.11.2012 18:58, Alina
oko 1: 1

10.06.2013 14:28, Djevojčica
S ovim domaćim losionom opreznije je. možete se opeći. treba ga točno primijeniti.

31.10.2012 20:23, Elena
Imam i jako ljuskavu, a čak mi se i "pojavila opeklina" na čelu, tako je rekla kozmetičarka. u početku su akne stvarno brzo prošle.. sad sam ih prestala koristiti.. koža je previše upaljena. Još uvijek koristim hidratantnu kremu

08.11.2012 18:56, Alina
I razrijedite ga vodom, a zatim nanesite, koža se s toga više neće ljuštiti i nanositi samo noću

22.03.2013 14:39, olya-la
tada razlog nije u koži, već u tijelu, idite ginekologu i endokrinologu.

26.03.2013 17:59, Marija
Učinak će biti tek nakon 3 mjeseca upotrebe, potrebna vam je i interna terapija i svakako u prehranu uvrstite dijetu (ne štrajk glađu, već drugu, korisniju dijetu) više naranče, zelenog povrća i voća, ljekarnički vitamini su bolji preko liječnika!

01.09.2013 09:45, denis
Vjeruj mi! Baziron treba koristiti tri puta dnevno, uvijek na suhoj koži. Ne budite lijeni za upotrebu prema uputama. Za tjedan dana, dok ovdje pišete, nećete vidjeti rezultat. Tri mjeseca. Idite i ne oklijevajte, idite kozmetičarki. Zgodan sam mladić, ali na nekim sam mjestima lice prekriveno ožiljcima i rupama zbog činjenice da sam ga lansirao. I taj se problem mora riješiti čim se pojavio. Zahvalite roditeljima koji vam kažu da je ovo prijelazna dob i da će sve proći. Otiđite do kozmetičara, postupak traje 2 sata, ali vrijedi. Ne kažem da je to učinio naočit muškarac. Jednostavno nema drugog načina. I pokušavam se snaći.

25.11.2014 21:34, Irinka
Koristim ga od početka kolovoza, prije toga lice mi je bilo masno, pojavile su se akne, prošla su 4 mjeseca, lice je glatko, čisto, par akni se povremeno pojavljuje prije PMS-a, iako se koža isušuje, ljušti se, ali također nanosim hidratantnu kremu) I zato preporučujem da ne odustajete )) Nastavite u istom duhu mazati) Sve je naprijed))

07.06.2015 12:44, Kate
obavezno navlažite kožu, kupite hidratantnu kremu za lice i koristite je zajedno s bazironom. Tretman je dug, ali afektivan, trebate biti strpljivi.

12.01.2010 14:08, Emy
Isprva je pomoglo, ali na kraju cijevi samo je isušilo kožu. Međutim, to je možda zbog početka polarne noći i zime..

21.01.2010 08:27, elinabony
Baziron, za razliku od Zinerita, ne izaziva ovisnost, koristim ga već gotovo godinu dana, pokušavam praviti pauze kako ne bih previše isušio kožu, ali trebam se liječiti iznutra (pronaći razlog), savjetujem vam da kupite Dorsenval i liječite u kompleksu

14.03.2013 20:27, Lera
Da, o zeneritu, ista priča, koristila sam ga super tri godine, ali sada ne mogu bez njega, ne koristim ga pola godine i koža mi je postala problematična. Proučavam kritike u vezi s Bazironom, znam da ih ima i u obliku tableta.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Baziron mi nije pomogao, oči su mi natečene, a prištići su na mjestu

02.03.2010. 23:10, Kira
Koristio sam istovremeno na preporuku ljekarnika (vlastite majke koja neće poželjeti loše) i "basiron" i "diferencijal". Njihove cijene nisu male, ali nisam vidio veliki rezultat. Dok koža nije postala ovisna, činilo se da se sve popravlja, manje masnoće, manje crvenila. ali, nakon nekoliko tjedana, sve je sjelo na svoje mjesto, i osim pilinga, ništa nije ostalo. Isti učinak kao i skinoren. I sastav je, po mom mišljenju, sličan. Ali, želio bih osobno dodati da sam iz vlastitog iskustva shvatio da liječenjem ovog problema samo izvana neće doći do jakog učinka (počeo sam liječiti iznutra. Bilo koje bilje, lijekovi koji utječu na želudac, crijeva. NULTA učinak. Može biti posljedica godine. sjedio na "dijeti". Svaki dan litra i litra i pol kefira ili biojogurta. NULA. barem na licu - nema rezultata... takvu osobu kakvu sada nisam nikada imao. neke moralne brige i moralne kazne. ostalo - ne mijenja se ((svakodnevno koristim podlogu, ali maske, često pranje je poput svakodnevnog pravila, a osim toga kozmetolog jednom ili dva puta svaka 2 mjeseca. Stoga je sve individualno i ovisi o tijelu i nasljednosti ((

16.03.2010 00:16, Aleksandar
Pristajem na 27, akne su počele zacjeljivati ​​od 17. godine, roditelji su mi rekli prijelaznu dob, ali ona se ne budi da traje 10 godina, dapače, brinula sam se tek od 17 do 22 godine, onda sam se nekako navikla, ali ponekad je neugodno ljeti, zimi su manje, a u proljeće sam puno liječila mnogo različitih načina potrošilo je oko 1000 USD svejedno, nasljedstvo se dalo osjetiti, otac je također patio od ovoga

11.07.2011 11:21, Marija
Alexander ne zna imate li još uvijek akne.. Ali savjetovat ću. Ako vaši roditelji imaju priliku, neka vas pošalju u Francusku! U skupi kozmetički salon. Uvjeravam da će Tama izliječiti sve.. Ovdje u Rusiji neće vam se pomoći.. Samo u inozemstvu.. =)) Sretno.

23.06.2014 16:48, eric
Živio je u Francuskoj 5 godina, posjetio više kozmetičara i dermatologa, ništa nije pomoglo), tako da je Francuska vaša, šešir!

07.12.2011 13:54, Alice
Nisam mislio da možda imate problema s krvlju? Imala sam jednu prijateljicu koja je također bila nasljedna, nešto s krvlju, ali očistili su joj krv u nekoliko seansi, i to joj je pomoglo, sada joj je lice savršeno čisto)

13.05.2012 01:16, victoria
pa, s mojim licem je sve u redu?

15.04.2013 18:15, Stas
Potpuno se slažem s ovim komentarom da jednostavno nisam probao 5 godina, pokušao sam i iznutra i izvana tretirati nula rezultata.

08.08.2013 15:17, Anastazija
Djevojko. A niste mislili da imate problematičnu kožu.. na kojim aknama ne biste trebali koristiti tonik. samo začepljuje pore i održava kožu masnom.Znam po sebi. Prestala je davno koristiti tako jaku kozmetiku. odnosno temelja i temelja, manje je akni

26.03.2010 22:48, Andrey
Odmah želim reći da je Baziron za mene jedan od najučinkovitijih lijekova sa svojim prednostima i nedostacima (neću ih opisivati, jer je učinkovitost na prvom mjestu). ALI. bilo koji lijek protiv akni počinje postati stvarno učinkovit samo u kombinaciji, tj. ovo je prehrana, sport, odustajanje od svih loših navika, higijena, uzimanje vitamina skupina A, B, jačanje imunološkog sustava itd. Isprobala sam puno stvari, imenujem one koje su mi stvarno pomogle: Zenerit, Baziron, Skinoren (nije baš ugodno, koža me jako svrbi), Differin, (samo noću, kako kažu upute). Zenerit djeluje uglavnom na površinske upale i činilo mi se da ne liječi, njegov kompleks eritromicin-cink jednostavno ubija uzrok upale i sprječava njihovu ponovnu pojavu, podsjećam da je Zenerit prilično učinkovit lijek, ali samo liječi - Skinoren, kompleks iz Bazirona i Differin 1 put dnevno, Differin noću. Točni rezultati bit će vidljivi nakon 2-3 tjedna primjene, nakon 3 (maksimalna) mjeseca korištenja svega navedenog bit ćete ugodno iznenađeni. Ako započnete s liječenjem, nemojte se uznemirivati, na početku se opća slika upale može pogoršati, to nije dugo. Ali. postoje bolesti gastrointestinalnog trakta, genitourinarnog sustava, hormonalne promjene koje izazivaju pojavu akni, to se mora uzeti u obzir i mjere za njihovo isključivanje. Sretno svima, nadam se da će moje iskustvo nekome pomoći! Sretno!

18.04.2010 22:24, Nadežda
Baziron sam koristila mjesec dana, učinak je dobar, manje je akni i, što je najvažnije, akni koje je teško ukloniti. Nije ga bilo moguće duže koristiti, tk. počela je alergija, lice, oči su natečene, crvenilo je trajalo jedan dan. nakon prekida liječenja, akne su se vratile. Koristim usmjereno, ponekad postoji učinak

19.06.2011 23:38, lyaisan
pozdrav svima, prvi put na vašoj stranici i ja strašno patim od akni, patim, puzim zineritom 3 godine 4 puta je učinak već nula, počeo sam koristiti kućnu terapiju, obrišem lice 70% alkoholom, zatim maske s medom i solom proporcionalno 20 minuta, a zatim obrišem lice led iz dekocije s nizom i tako svaki dan, učinak je, ali najvažnije je da ih (akne) ni u kom slučaju ne smijete drobiti i češati, što mi je bilo jako teško. sav uspjeh

07.08.2011 19:21, Andrey
Pozdrav svima! Recite mi molim vas, možda netko zna.. Imam male točkice (male prištiće) na leđima, prsima, podlaktici i stražnjici. tamo su rekli da je koža ono u što jako sumnjam u bod. i kako se nositi s tim.

29.10.2011 00:54, Kozmetologinja Jamila
Pozdrav Andrej. Pokušajte pripremiti sljedeći losion: 200 ml alkohola, 4 tablete aspirina, 4 tablete levomicetina, 4 tablete streptocida. 1. Nakon kupanja, pjenite problematična područja sapunom za bebe ili kućanstvo, ulijte finu sol na gazu sapuna i nježno proribajte. 2. Utrljajte losionom, a zatim VELIKO pospite dječjim prahom. Prvi tjedan, sol svaki drugi dan, drugi nakon tri dana, treći put u tjednu. Tri tjedna svakodnevno brišete losionom i posipate prahom. Do tog trenutka problem bi trebao nestati, ali radi prevencije možete ga brisati losionom 1-2 puta tjedno. Metoda je testirana, djeluje. ! Sretno!

12.05.2012 14:10, Anastazija
Pozdrav! A kakav alkohol uzeti? Votka?

20.04.2015 21:32, Leila
Isprobajte brbljavicu na resorcinolu, priprema se u ljekarnama, zasigurno će pomoći

02.08.2012 06:42, Olka
Ovdje napišite svoje mišljenje

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron je pomogao, ali tek nakon 3 mjeseca korištenja. za 3 dana to definitivno neće pomoći, kao što ovdje pišu - to je glupost.

Baziron AS - recenzije

Dobar gel koji ne isušuje kožu i ne izaziva ovisnost

Povratne informacije: Zdravo. Upravo sam završila tretman s ovim gelom. Liječio se 3 mjeseca zbog akni. Došlo je do neke vrste hormonskog zatajenja u tijelu i prištići na licu počeli su iskakati. U početku sam ih pokušavao ukloniti izvarom kamilice, ali nije bilo učinka, zatim sam kupio neku vrstu masti, koja ne samo da nije pomogla, već je i osušila cijelu kožu. Tada sam od prijatelja saznao za Baziron 2.5. Kupio sam ga za 743 rubalja. Koža ga je dobro prihvatila, nije se pojavio ni suhoća ni masni sjaj. Po mirisu... Pročitajte više

Učinkovito liječenje.

Povratne informacije: Zdravo. Vjerujem da je problem problematične kože mnogima poznat, pa ga znam iz prve ruke. U principu, moja je koža od moje mladosti sklona i uvijek joj je bilo potrebno liječenje, no pronalazak dobrog, djelotvornog lijeka pokazalo se vrlo teškim i tek nakon mnogo godina otkrila sam ga. Za mene se ispostavilo da je Baziron 2,5%. Lijek mi je brzo pomogao i nije izazvao nuspojave, što mi je jako drago, jer sam ih tijekom godina morao prebaciti iz drugih sredstava. Baziron je brzo pomogao, negdje za jedan i pol... Pročitajte više

Napokon se oporavio od akni.

Recenzija: Pozdrav svima! Kad sam se liječio od akni, prijateljica mi je rekla za Baziron 2,5%, koji ju je izliječio od akni. Slušala sam i odlučila i ja kupiti. Tuba je pristojna, u njoj ima dovoljno novca i traje dugo. Nakon prve primjene učinak je brzo primjetan. Upala postaje manje, bol se smanjuje, koža se vlaži... koža je nakon 3 mjeseca bila potpuno izliječena. Imao sam zanemaren slučaj, pa mi je trebalo puno vremena. U Bazironu nema antibiotika, pa... Pročitajte više

Čuda se događaju

Prednosti: Pomaže vam u prikladnom dugotrajnom skladištenju.

Mane: Na početku liječenja bilo je malo reakcija.

Recenzija: Od malena sam imala užasnu kožu na licu. Široke pore, velike mitesere, prištići - to je sve o meni. Kao tinejdžerica bila sam snažno nagnana na ovu temu, u početku sam je pokušavala sakriti ispod temelja, ne shvaćajući da to radim samo gore, a kad sam ostarila, odlučila sam da treba pritisnuti mitesere i akne. Prirodno, to nije dovelo do poboljšanja, ali samo se pogoršalo - koža na licu postala je više upaljena, čini se da su se pore samo povećale. Isprobao sam sredstva... Pročitajte više

Najbolji lijek protiv akni.

Prednosti: Nema mirisa i nema kemikalija.

Mane: Skupo.

Recenzija: Sinu je stvarno pomoglo, jako sam sretna. Nakon nje akne doslovno nestaju pred našim očima. Jednostavan za upotrebu ne stvara probleme. Lice postaje čisto poput djeteta. Moj sin je sa svime zadovoljan. zahvaliti.

Akne nisu rečenica

Svjedočanstvo: Imam masnu kožu s aknama i aknama, imam 17 godina i borim se s licem već godinu dana. Osipi su postali vrlo aktivni, svi kažu da je to zbog hormona, razumijem da će to proći, ali jako sam umoran gledajući svu tu strahotu na svom licu. Općenito, odlučio sam isprobati basiron po savjetu prijatelja, u početku mi je koža bila jako suha, ali brzo sam sve ispravila hidratantnom kremom, nakon dva tjedna koža se osjetno pročistila, nakon mjesec i pol moji osipi postali su minimalni, nakon tri mjeseca koža mi je bila otprilike... Pročitajte više

Rješenje tinejdžerskog problema

Recenzija: U dobi od 16 godina upoznao sam se s takvim problemom kao što su akne. Sad imam 20 godina i problem, kao što su "odrasli" obećali, nije nestao. Liječio sam se svim vrstama tonika i pranja, što je rezultiralo time da sam opekao svoju ionako jadnu kožu. Bilo je jako teško pogledati se u ogledalo bez šminke. Odlučio sam se i otišao dermatologu da se napokon riješim ovog problema, savjetovao mi je da koristim Baziron. Iskreno, prvi me tjedan nije oduševio. koža se počela ljuštiti i bila je prilično suha, ali nastavio sam... Pročitajte više

Dobar lijek. Pomaže prilično brzo

Plusevi: Vrlo dobar lijek.

Recenzija: Kremu Baziron 2,5% preporučila mi je moja prijateljica. Imala je problema i s aknama i dugo se borila s njima. Uzela sam koncentraciju od 2,5% jer imam vrlo osjetljivu kožu. Zapravo, od pozitivnih kvaliteta Bazirona mogu izdvojiti odsutnost antibiotika u sastavu (dakle, učinak liječenja s vremenom ne nestaje), također bih trebao primijetiti stvarnu prisutnost učinka liječenja. Postoji nešto s čime se može usporediti, jer sam prije koristio mnoge alate koji nisu imali željeni učinak. Također, iz... Pročitajte više

Pomogao riješiti akne.

Povratne informacije: Nikad nisam mislio da će to utjecati na mene, jer dobro njegujem kožu i uvijek je slijedim, ali nešto je pošlo po zlu i dobio sam akne koje su mi brzo prekrile kožu. Ono s čime se nisam borio - nije bilo učinka. Ponekad se samo pogoršavalo. Na moju sreću savjetovao mi je ljekarnik Baziron 2,5%. Iskreno, bio sam sumnjičav, jer farmaceuti obično savjetuju skuplje, a ne što je bolje, ali ovaj put sam imao veliku sreću, jer me spasio Baziron. Ponadobilos... Pročitajte više

Pomaže u liječenju akni.

Plusevi: Izvrsno! Koža je napokon bistra!!

Svjedočanstvo: Mislim da su se mnogi susreli s problemom akni. Pa me dodirnula. Isprobala sam mnoga različita sredstva, uključujući lijekove - nije bilo učinka. Tada sam, saznavši o Bazironu iz recenzija na Internetu, odlučio probati. Kupila sam Baziron 2,5% jer je namijenjen osjetljivoj koži kakva je moja. Ugodno sam se iznenadio da, kako se ispostavilo, ne sadrži antibiotike, a također ne uzrokuje ovisnost kože o svojoj učinkovitosti. U roku od nekoliko tjedana bilo je primjetno da... Pročitajte više

Dobro pomaže tinejdžerima.

Plusevi: Idealno za tinejdžere, moguća je dugotrajna upotreba.

Povratne informacije: Nedavno je moje kumče bila obična tinejdžerka s hrpom malih prištića, pomagala sam joj koliko sam mogla. pomogla odabrati pravu njegu kože, otišla nutricionistu. Prištići su prošli, razvedrili se, ali nakon nekog vremena vratili su se. Kao rezultat toga, na putovanjima smo došli do kozmetičara koji nam je savjetovao da koristimo Baziron ace, ali samo onaj koji iznosi 2,5%. Moja kumkinja ga je počela nanositi, koristila jednom dnevno prije spavanja, nanosila ga u tankom sloju na mjesto osipa. Također je pažljivo nastavila... Pročitajte više

Dobro za akne

Mane: Je li to cijena.

Svjedočanstvo: Možda na svijetu postoje ljudi koje je anđeo obilježio i koji nikad nemaju te gadne akne. Jao, nisam jedan od njih, a kako ih nemam namjeru trpjeti na licu, moram potražiti sredstvo koje bi pomoglo da ih eliminiram, i to što brže i učinkovitije. Hvala Bogu, moje vlastite pretrage okrunjene su uspjehom - već pet godina odbijam sve napade uz pomoć Bazirona i on me ne iznevjerava. Prvi put sam ga morao koristiti do dva mjeseca zaredom, sada je tako teško... Pročitajte više

Je li mi Baziron doista spasio život? STVARNI PREGLED

Prednosti: Matira kožu Uklanja sitne prištiće Daje nadu :).

Mane: Post-akne ne uklanjaju Ne uklanjaju sve akne Može skupo isušiti kožu.

Povratne informacije: Bok! Danas ću vam reći o takvom lijeku kao što je Baziron As. Pregled neće govoriti o njegovom sastavu ili pakiranju. Ne. Razgovarat ćemo o njegovom učinku i općenito, vrijedi li novca? Za početak imam problematičnu tinejdžersku kožu od svoje 11. godine. Baziron je daleko od prvog lijeka protiv kojeg sam se borio za čistu kožu. Ali, bez daljnjega, krenimo. za početak sam kupio ovaj lijek za 2,5 posto. Pokušala sam ga nanijeti u vrlo tankom sloju kako mi ne bi isušila kožu. Ali... Pročitajte više

Baziron AC protiv akni

Lijek protiv akni Baziron AS moderni je lijek francuskog proizvođača koji pomaže u borbi protiv akni, akni i akni umjerene do blage težine. Iako se u prodaji pojavio ne tako davno, već je osvojio brojne pozitivne kritike i postao prilično popularan. I liječnici - dermatolozi sve više preporučuju ovaj lijek svojim pacijentima.

U ovom ćemo članku razmotriti aktualna pitanja poput sastava ovog lijeka, njegovih indikacija za uporabu i iznutra i odgovoriti na najuzbudljivije pitanje - pomaže li Baziron AC protiv akni.

Sastav

Benzoil peroksid djeluje kao aktivna tvar u pripravku Baziron AS za akne i akne. Na ambalaži je napisano ime kao dibenzoil peroksid.

Iznenadit ćete se da je upravo benzoil peroksid najvažnija komponenta specijalnih efekata na setu, gdje je postupak vatre nužan. Istodobno je jedan od najučinkovitijih lijekova u liječenju akni i akni..

Također, pripravak uključuje dodatne komponente, i to:

  • Glicerol.
  • Akrilatni kopolimer.
  • Propilen glikol.
  • Disodium edetat.
  • Karbomer.
  • Destilirana voda.

Kako se proizvodi

Trebali biste znati da se u ljekarni prodaje samo jedan oblik ovog lijeka - gel. Ni krema, ni mast, ni tablete protiv akni Baziron AS ne postoje.

Koncentracija aktivne tvari u gelu može biti vrlo različita. Do danas proizvođač proizvodi cijevi ove vrste:

  • U koncentraciji od 2,5%, 1 gram sadrži 25 mg djelatne tvari.
  • 5% baziron AC u 1 gramu sadrži 50 mg djelatne tvari.
  • U koncentraciji od 10%, 1 gram sadrži 100 mg djelatne tvari.

Pomoćne komponente su potrebne kako bi tekstura gela bila lagana. Oni su odgovorni za ujednačenu primjenu na mjestu lezije, kao i za brzu apsorpciju.

Kako radi

Baziron AC, koji pomaže riješiti se akni i mitesera ne samo na licu, već i na drugim dijelovima tijela, na primjer na stražnjici, djeluje u nekoliko smjerova.

  • Uklanjanje upale.
  • Uništavanje mikroba.
  • Dostava kisika u tkiva.
  • Smanjivanje količine sebuma koji izlučuje koža.
  • Rastvaranje mitesera.
  • Sprječavanje ponovnog začepljenja pora.
  • Pomlađivanje.
  • Hidratantna.
  • Prehrana.

Baziron AC za akne na tijelu smatra se ne samo terapijskim, već i preventivnim lijekom.

Istodobno, redovita uporaba ne dopušta razmnožavanje takvog mikroba kao što je stafilokok. To znači da nema potrebe čekati novu pojavu akni i akni..

Još jedna značajka ovog gela je nesposobnost mikroba da razviju otpornost na Baziron AC. Ovisnost se neće pojaviti ni kod dulje uporabe. I to povoljno razlikuje lijek od onih koji u svom sastavu sadrže antibiotike. Prije ili kasnije bakterije i mikrobi se na njih naviknu i takav tretman ne donosi željeni učinak..

Saznajte više o učinkovitosti Bazirona AS protiv akni i akni

Baziron AC pomaže kod akni na licu i to je dokazana činjenica. Uz to, redovnom uporabom možete usporiti proces starenja. Lijek djeluje kao dobar kozmetički proizvod - vlaži i njeguje kožu, čini je mekom i baršunastom..

Gel mogu koristiti osobe s masnom i mješovitom kožom, kao i one koje imaju suhu i osjetljivu kožu. Za razliku od onih lijekova koji sadrže kiseline, Baziron AS nema tako jak učinak sušenja..

Druga važna radnja je normalizacija proizvodnje sebuma. To pomaže u prevenciji komedona. I nove akne redovitim uzimanjem više se neće pojavljivati.

Baziron AC idealan je lijek za unutarnje akne koje je vrlo teško nadvladati. To je zbog normalizacije koncentracije kiselina sadržanih u sebumu, kao i zbog činjenice da je stopa rasta epitelnih stanica znatno smanjena, a upala koja se nalazi u lojnoj žlijezdi u potpunosti se uklanja.

Druga važna akcija je piling. Za one koji pate od akni i akni, gornji sloj epiderme vrlo često ne ostavlja kožu nakon odumiranja, već se formira u film koji začepljuje pore. Baziron AC sposoban je potpuno ga uništiti i ukloniti, a sebum koji je prethodno bio blokiran sada će lako izaći i ukloniti se pomoću uobičajene kozmetike. Koristi se prilikom pranja.

Osim toga, mnogi liječnici preporučuju gel kao lijek za liječenje trofičnih čireva..

Glavni nedostaci

  • Uz nekontroliranu uporabu, kao i kada se koristi bez liječničkog recepta, lijek može uzrokovati suhoću kože. Stoga biste kod suhe kože definitivno trebali koristiti uobičajenu hidratantnu kremu..
  • Baziron AC protiv akni, unatoč popularnosti i učestalosti recepta, precijenjen je. U nekim ljekarnama cijena za jednu cijev može doseći i tisuću rubalja..

Upute za uporabu Baziron AS za akne na licu

Ovaj gel ima minimalan broj kontraindikacija, zbog čega se smatra idealnim liječenjem tinejdžerskih akni. Kao glavni tretman, idealan je za dijagnosticirane blage do umjerene akne..

Može se koristiti i kod jakih akni. Ali samo kao jedan od lijekova složenog liječenja. Kako koristiti Baziron AC?

  • Prije nanošenja gela, kožu treba temeljito očistiti i osušiti. Za to je nepoželjno koristiti sapun, jer jako isušuje kožu. Ali gel za pranje ili pjena bit će najbolji izbor..
  • Nakon pranja, lice se mora pustiti da se samo osuši. U ekstremnim slučajevima obrišite salvetom ili ručnikom za jednokratnu upotrebu.
  • Iscijedite traku gela dužine jednog i pol centimetra iz cijevi.
  • Nanesite kružnim pokretima na zahvaćeno područje.
  • Poželjno je ovaj postupak provoditi dva puta dnevno. To je jedini način da se u najkraćem mogućem roku riješite akni i akni..

Trajanje liječenja trebalo bi biti najmanje 3 mjeseca. To se odnosi na uporabu Bazirona AS i za unutarnje i za potkožne akne. Prvi se rezultati pojavljuju nakon barem mjesec dana redovite primjene. Stoga nema potrebe čekati brzo oslobađanje od kožnih osipa prilikom uporabe ovog lijeka..

posebne upute

Baziron AC kremu protiv akni treba nanositi s velikom pažnjom. Prije svega, trebali biste izbjegavati donošenje ovog lijeka na sluznicu očiju. Ako se to dogodi, oko treba isprati s puno vode i obavezno kontaktirati oftalmologa.

Pomaže li Baziron AC dobro protiv akni?

Lijek ima maksimalno moguće djelovanje, ali samo ako se ne koristi istovremeno s lijekovima kao što su:

Potrebno je započeti liječenje s minimalnom koncentracijom, koja iznosi 2,5%. U drugom mjesecu upotrebe možete koristiti 5% gela, a u trećem i 10%.

Nakon tretmana kože, ta područja ne smiju biti izložena sunčevoj svjetlosti ili ultraljubičastom svjetlu. Ako se osjećaj pečenja, osip, ljuštenje pojavi za nekoliko sekundi nakon primjene lijeka, tada treba pretpostaviti alergijsku reakciju. U ovom je slučaju zabranjena daljnja uporaba lijeka za liječenje akni i akni..

Mnogi ljudi pitaju je li moguće koristiti sapun za liječenje akni Basironom AC. To nema značajne zabrane. Međutim, sapun previše isušuje kožu. Stoga je bolje koristiti posebno blago sredstvo za čišćenje..

Akne su neugodne, ali nisu smrtonosne. Danas postoje mnogi lijekovi koji vam mogu pomoći:

Kontraindikacije

Baziron AS ima minimalni broj kontraindikacija. To znači da ga možete koristiti gotovo uvijek. Ali ne preporučuje se koristiti ga u sljedećim slučajevima:

  • Starost do 12 godina.
  • Trudnoća.
  • Razdoblje laktacije.
  • Preosjetljivost na određenu komponentu.

Korištenje bazirona moguće je samo nakon obveznog savjetovanja sa stručnjakom. Inače, umjesto da se riješite akni, možete dobiti puno nuspojava..

Nuspojava

  • Iritacija kože.
  • Suhoća.
  • Piling.
  • Svrbež ili peckanje.
  • Crvenilo na mjestu primjene.
  • Edem.
  • Osip koji sliči malim mjehurićima s mutnim sadržajem.

Treba imati na umu da Baziron AC ne uklanja tragove akni, mjesta nakon njih. Ova je mast namijenjena samo liječenju akni, akni i akni.

Nije potrebno uklanjati baziron AC iz tijela, jer lijek djeluje samo na površinu kože i ne ulazi u krvotok. Odnosno, nema nikakav sistemski učinak na tijelo..

Analozi

Danas se u ljekarnama i trgovinama prodaje ogroman broj raznih lijekova protiv akni i akni. Prilično je teško samostalno odabrati što vam treba. Ako pogledate samo analoge Baziron AS, bit će ih oko 10. To su:

  • Oxygel.
  • Ugresol.
  • Oxy10.
  • Čisto i jasno.
  • PCA koža.
  • AULA S IZBOR.

Treba imati na umu da prije upotrebe ovog ili onog lijeka svakako trebate posjetiti liječnika..

Postoji još jedno zanimljivo pitanje - što je bolje od Baziron AS, Zenerita ili Skinorena. Malo ljudi zna da svaki od ovih lijekova sadrži potpuno različite aktivne sastojke..

Tako su, na primjer, Zinerit eritromicin (antibiotik) i cink, a Skinoren azelaična kiselina. Upravo se ovaj lijek preporučuje za liječenje mrlja i tragova nakon akni..

Najjeftiniji analozi Baziron AS su:

  • Stop aknama.
  • Akne-derma.
  • Azelik.

Koliko košta Baziron AC protiv akni i drugih lijekova protiv akni

Cijena lijeka Baziron AS kreće se od 700 do 900 rubalja, ovisno o mjestu kupnje.

Autorica je Anna Mikhailova, dermatolog-kozmetolog prve kategorije, specijalist Akademije znanstvene ljepote. Posebno za web mjesto "Liječenje akni".

Baziron AC protiv akni na licu. Recenzije

Mihail: „Baziron AS koristio sam mjesec dana. Nisam primijetio neka posebna poboljšanja. No, upute kažu da bi se trebala primjenjivati ​​tri mjeseca. Pokušat ću iskoristiti cijelo ovo razdoblje ".

Ilona: „Baziron je moj spas. Završila sam cijeli tečaj i, prema preporuci liječnika, gel koristim jednom tjedno kao profilaksu. Jednostavno nema boljeg lijeka za akne. ".

Katya: „Baziron je čudo! Još uvijek nije izumljen najbolji lijek za akne ".

Baziron AS: recenzije, cijena, upute

U ovom ćete članku naučiti:

  • Baziron AS - upute za uporabu,
  • Baziron AS - cijena za 2020. godinu,
  • Baziron AS - pregledi dermatologa o učinkovitosti lijeka.

Baziron AC je gel pripravak za liječenje akni. Proizvedeno od farmaceutske tvrtke Galderma (Francuska). Lijek se izdaje u ljekarnama bez recepta i odobren je za uporabu u bolesnika starijih od 12 godina.

Danas ljekarne imaju ogroman broj lijekova za liječenje akni i akni. Zbog nedostatka znanja, gotovo je nemoguće da pacijenti samostalno i ispravno odaberu lijek. Ovaj je članak napisao profesionalni dermatolog, a u nastavku možete pročitati što možete očekivati ​​od primjene Bazirona i hoće li vam pomoći.

Baziron AS - upute za uporabu

Baziron: sastav i oblik oslobađanja
glavni aktivni sastojak je komponenta benzoil peroksida. Postoje 3 oblika lijeka: gel može imati koncentraciju benzoil peroksida od 2,5%, 5% ili 10%. Svaki je oblik dostupan u epruvetama od 40 g.

Kompleks "akrilatni kopolimer-glicerin" koristi se kao dodatna komponenta u pripravku, zbog čega gel djeluje odmašćujuće. Kada sebum apsorbira kopolimerom, istovremeno se polako oslobađa glicerin koji vlaži i omekšava kožu.

Koju koncentraciju gela odabrati -
Upute za uporabu lijeka Baziron ne sadrže detaljne informacije o tome koja je koncentracija gela poželjnija za upotrebu. Međutim, kliničke studije pokazale su da učinkovitost lijeka praktički ne ovisi o koncentraciji koju koristite..

Ako prvi put upotrebljavate pripravak s benzoil peroksidom, preporučujemo 2,5% gel. Ako se ponavljaju tečajevi terapije, tada 5% gela. Ali 10% -tni gel treba koristiti samo za teške oblike akni koji su otporni na terapiju lijekovima.

Farmakološko djelovanje lijeka -

Benzoil peroksid, koji je dio Baziron gela, ima vrlo visoku aktivnost protiv bakterija koje uzrokuju suppuration of folikula dlake na koži, tj. pojava akni. Te bakterije uključuju Propionibacterium Acnes i Staphylococcus Epidermidis. Mikrobiološke studije pokazale su da Baziron gel već 7. dana primjene suzbija bakterije koje uzrokuju akne za 94%, a nakon 15 dana - već za 97-99%.

Uz antimikrobni učinak, lijek ima i -

  • smanjuje stvaranje sekreta lojnih žlijezda,
  • protuupalno djelovanje (smanjuje crvenilo i upalu),
  • keratolitičko djelovanje (piling),
  • pomaže uklanjanju mitesera (masnih čepova) iz pora kože.

Tečaj liječenja -

Lijek je namijenjen samo vanjskoj primjeni. Gel treba nanositi na zahvaćenu kožu 2 puta dnevno laganim masažnim pokretima. Prvo morate očistiti kožu blagim deterdžentima i dobro je osušiti.

Izraženi učinak primjene lijeka bit će primjetan nakon 3-4 tjedna od početka primjene. Međutim, ni u kojem slučaju ne biste trebali prestati koristiti lijek u ovom trenutku (24stoma.ru). Da bi se učinak učvrstio dulje vrijeme, tijek liječenja trebao bi biti 3 mjeseca. Istodobno, ako ste uspjeli postići nestanak akni mnogo prije 3 mjeseca, od ovog trenutka lijek možete početi koristiti samo jednom dnevno.

Koju koncentraciju gela (2,5%, 5% ili 10%) odabrati - napisali smo gore. Ne zaboravite da su ponovljeni tečajevi koji koriste lijekove na bazi benzoil peroksida poželjni samo nakon savjetovanja s dermatologom.

Baziron AS: cijena, recenzije

Baziron cijena lijeka u ljekarnama za 2020. godinu kreće se od 750 rubalja. Štoviše, gelovi u koncentracijama od 2,5%, 5% i 10% koštaju približno isto.

Baziron AS: jeftini analozi
jeftinije analoge proizvode uglavnom indijske tvrtke, ali mora se reći da nisu zastupljeni na ruskom tržištu. Ali lako možete pronaći markirane lijekove Neutrogene ili Mary Kay, kao i Persa-gel (SAD).

Baziron AS: pregledi dermatologa

Gel Baziron - recenzije lijeka ovisit će prvenstveno o tome za koji ćete ga oblik akni koristiti: za akne, za akne ili za mješoviti oblik akni (tj. Kada koža ima i akne i akne).

Treba shvatiti da su akne i akne potpuno različite formacije. Akne su gnojivi folikuli dlake (slika 6). S aknama se gnoj stvara unutar folikula, a koža iznad njega ima crveni, upaljeni izgled.

Akne nisu ništa drugo nego masni čepovi u porama kože koji nastaju uslijed povećanja proizvodnje sebuma od strane lojnih žlijezda smještenih oko folikula dlake. Akne se mogu pojaviti kao bijele kvržice na površini kože (slika 7) ili miteseri u porama kože (slika 8).

1) Uporaba Bazirona za akne -
lijekovi s benzoil peroksidom, koji uključuju Baziron AC, zlatni su standard za liječenje akni (osim cističnog oblika). Prema preporukama europskih i američkih medicinskih udruga - benzoil peroksid protiv akni treba propisati kao osnovnu terapiju.

Kao alternativa benzoil peroksidu, akne se mogu liječiti gelovima koji sadrže antibiotike klindamicin ili eritromicin ili kombiniranim lijekovima koji sadrže i benzoil peroksid i antibiotik. Međutim, takve se lijekove najbolje koristiti samo ako je osnovni kurs 2,5% benzoil peroksidnog gela neučinkovit..

Možete saznati o čitavom nizu učinkovitih lijekova protiv akni, o tome koji će oblici akni koji lijekovi biti učinkovitiji - možete u članku:
→ "Savjeti dermatologa o odabiru lijekova za liječenje akni"

2) Uporaba Bazirona za akne -
iako je u uputama za lijek zapisano da se lijek može koristiti za liječenje akni - ne preporučamo ga koristiti protiv akni, jer komedolitički i keratolitički učinci lijeka vrlo su umjereni i ovdje su osjetno inferiorni u odnosu na lijekove retinoidne skupine. Upravo su retinoidni lijekovi zlatni standard za liječenje akni..

Uz to, kod akni nema upale na koži koju bi mogle izazvati patogene bakterije. Korištenje antimikrobnog sredstva (benzoil peroksid) u tim uvjetima može prouzročiti stvaranje sojeva patogenih bakterija na koži otpornih na antimikrobna sredstva. U budućnosti to može dovesti do pojave akni koja je krajnje neosjetljiva na liječenje bilo kojim lijekovima..

3) Ako na koži imate akne i akne -
u ovom slučaju trebate koristiti gel Baziron AS zajedno s lijekovima retinoidne skupine, tj. upotrijebite ih paralelno. Ali najbolje je u ovom slučaju za liječenje koristiti kombinirane lijekove koji u svom sastavu već sadrže i benzoil peroksid i retinoid. To će smanjiti moguću iritaciju kože. Primjer takvog lijeka je Epiduo gel (Francuska).

Nuspojava lijeka -

Kada se koristi lijek, moguća je lokalna iritacija kože, što je normalno. Simptomi iritacije uključuju: perutanje i suhoća kože, crvenilo, osjećaj pečenja. Često se, nakon navikavanja na lijek, ti ​​simptomi smanjuju. Ako se simptomi iritacije ne smanje, tada možete smanjiti učestalost primjene na 1 put dnevno ili se prebaciti na upotrebu druge skupine lijekova, na primjer antibakterijskih gelova.

Rijetko može postojati alergija na komponente lijeka, što zahtijeva njegovo otkazivanje.

Važno: Benzoil peroksid povećava osjetljivost vaše kože na sunce. To znači da postoji velika vjerojatnost da će se tijekom upotrebe lijeka tijekom razdoblja visoke solarne aktivnosti pojaviti hiperpigmentacija kože na mjestima na kojima se lijek primjenjuje. Stoga ćete trebati koristiti proizvode za zaštitu od sunca (kreme, sunčane naočale, paname).

Kontraindikacije za uporabu -

  • alergija na jednu od komponenata lijeka,
  • djeca mlađa od 12 godina.

Primjena tijekom trudnoće i dojenja -

Lijek ima izuzetno nisku apsorpciju s površine kože, zbog čega praktički ne ulazi u krvotok i nema sistemski učinak na tijelo. Međutim, tijekom trudnoće i dojenja nisu provedene nikakve sigurnosne studije. Dakle, recept lijeka je moguć, ali u slučajevima kada će predviđena korist premašiti pretpostavljeni rizik.

Posebne upute -

  1. Ne primjenjujte lijek na sluznicu. Može se nanijeti samo na kožu. U slučaju kontakta sa sluznicom nosa, očiju, usta, odmah isprati vodom.
  2. Nije preporučljivo koristiti Baziron AS paralelno sa sredstvima s efektom sušenja, pilinga, proizvodima na bazi alkohola.
  3. Lijek treba čuvati na temperaturi ne većoj od +25 stupnjeva. Rok trajanja lijeka je 3 godine

Nadamo se da se naš članak na temu: Baziron AS ocjene cijena pokazao korisnim za vas!

Pomaže li Baziron AC kod mitesera i akni?

Problem pojave akni trenutno je vrlo hitan.

Akne se razvijaju kod svake pete odrasle osobe starije od 25 godina i gotovo kod svih mlađih ljudi.

Sukladno tome, razmatranje različitih načina rješavanja akni postalo je vrlo popularno, a naslovi članaka na Internetu, tiskanih publikacija, radijskih i TV emisija prepuni su savjeta i prijedloga kako ukloniti ovaj problem i postati vlasnikom zdrave i lijepe kože..

Načini suočavanja s aknama

Ponuđene su različite metode suzbijanja akni - to su i liječenje lijekovima i narodni lijekovi, kao i organizacija pravilne prehrane, čišćenje tijela, uspostavljanje uravnotežene hormonske pozadine, redoviti sportovi.

Savjeti su popraćeni detaljnim opisom korištenih alata i dobivenih rezultata.

Naravno, ako postoji umjereni ili teški oblik bolesti, tada se trebate posavjetovati s liječnikom, jer samo-lijek u ovom slučaju može dovesti do neželjenih posljedica - ozbiljnih pogoršanja, izraženih ožiljaka, ožiljaka i mrlja preostalih na mjestu akni.

S lako tekućim postupkom ili točkom, periodično nastalim problemima, moguće je koristiti razna sredstva koja se nude na tržištu.

Ti lijekovi uključuju lijek Baziron AS, proizveden u Francuskoj i koji sadrži benzoil peroksid u različitim koncentracijama.

Sastav gela Baziron AS

Baziron AC je gel ugodnog mirisa i nježne teksture, brzo se upija i ne ostavlja masni sjaj. Odnosi se na lijekove za liječenje akni.

Koncentracija aktivne tvari - benzoil peroksida (2,5%, 5% ili 10%) - treba odabrati ovisno o težini lezije.

Također, gel sadrži pomoćne tvari:

  • natrijev hidroksid,
  • destilirana voda,
  • koloidni bezvodni silicij,
  • dinatrij edetat,
  • propilen glikol,
  • poloxamer 182,
  • akrilatni kopolimer,
  • karbomer 940,
  • natrijev dioktil sulfosukcinat,
  • glicerol.

Kao nuspojava lijeka, naznačena je rijetka lokalna iritacija kože, pojava osipa, stoga prije upotrebe trebate obratiti pažnju na tvari koje čine proizvod.

Djelovanje Bazirona AS

Glavni terapeutski učinak pruža benzoil peroksid, koji je aktivni sastojak. Ovaj lijek je snažno oksidirajuće sredstvo, ima baktericidni učinak na mikroorganizme i inhibira njihov rast.

Uz činjenicu da tvar ima visoko antimikrobno djelovanje, pomaže u uklanjanju komedona, odnosno dobro poznatih mitesera, cijepajući rožnate ljuske površinskih epitelnih stanica, smanjujući koncentraciju masnih kiselina u masti koju proizvode lojne žlijezde.

Kombinacija akrilatnog kopolimera-glicerina u Baziron AS omogućuje apsorpciju viška sebuma i postupnu hidrataciju kože. Također, gel ima sposobnost poboljšanja oksigenacije kože..

Potrebno je nanositi proizvod dva puta dnevno, ujutro i navečer, na prethodno očišćenu suhu kožu na zahvaćenim mjestima i nastaviti postupak dugo (najmanje tri mjeseca) kako bi se postigao stabilan učinak.

Ove impresivne informacije daju nam napomene uz lijek, ali pomaže li Baziron AC protiv akni, možemo biti sigurni samo iz vlastitog iskustva i iskustva drugih ljudi.

Kakva je praksa korištenja ovog alata? Recenzije o njegovoj uporabi nije teško pronaći, a sve su dvosmislene..

Recenzije potrošača

Većina primljenih komentara bili su pozitivni, iako su uočeni neki nedostaci. Glavni problem naziva se jaka suha koža i pojava alergijskih reakcija..

To može biti uzrokovano individualnom netolerancijom na komponente ili prevelikom količinom nanesene kreme.

Uz to, pri odabiru gela s većom ili nižom koncentracijom djelatne tvari, treba uzeti u obzir osobitosti kože i moguću reakciju, jer višak sredstva može dovesti do opeklina i dermatitisa..

Također se spominje privremenost rezultata, ako prestanete koristiti Baziron, tada se nedostaci mogu vratiti.

Međutim, značajan dio ispitanika slaže se da s blagim stupnjem oštećenja ili s malim brojem akni, Baziron AS pokazuje značajnu učinkovitost.

Ne treba zaboraviti da je to lijek koji se koristi za borbu protiv akni, stoga, ako se upala ne odnosi na njih, lijek neće biti koristan.

Da biste izbjegli ovu situaciju i negativne učinke na kožu, sigurnije je prije upotrebe konzultirati dermatologa..

Primjena lijeka

Na temelju gornjih točaka, uvjeti za uporabu lijeka mogu se podijeliti u dva slučaja:

  • liječenje akni i akni,
  • borba protiv prištića.

Akne su prilično ozbiljna bolest kože, a složeni tretman pomoći će ih se riješiti, uključujući ne samo upotrebu kreme, već i čišćenje lica i tijela, uzimanje lijekova i pravilnu prehranu.

Izvedite postupak koji se sastoji od umivanja toplom vodom, laganog pilinga blagim proizvodima, prije nego što namažete gel, obrišite lice kockom leda da biste poboljšali rezultat.

U slučajevima kada su uzroci akni unutarnji, liječnik će vam pomoći da odluči kako pristupiti problemu. Inače, učinak upotrebe Bazirona prestaje kad ga prestanete koristiti..

Kao što je gore spomenuto, gel morate nanositi dva puta dnevno. Tijek liječenja traje od tri mjeseca, što rezultira aknama, moglo bi se reći, otapaju. To se postiže:

  • uništavanje mikroba na koži,
  • spriječiti razvoj upale,
  • smanjiti masnoću kože,
  • uklanjanje deskvamiranog epitela.

Baziron od mitesera i prištića

Paralelno s aknama, u pravilu postoji problem mitesera i prirodno se postavlja pitanje: pomaže li Baziron AC od mitesera?

Sva ta svojstva, posebno keratolitička sposobnost lijeka, pomaže u uklanjanju komedona - čepova protiv akni, popularno zvanih crne točke, i pomaže u sprečavanju njihovog ponovnog stvaranja.

Gel se također može koristiti za borbu protiv akni uzrokovanih začepljenim porama. Pojavljuju se neočekivano i kvare nam izgled..

Da biste se nosili s njima, prije svega je potrebno pravilno čišćenje, a zatim Baziron gel nanesite izravno na same prištiće. Nakon nekog vremena, upala će se smanjiti i nestati, a prištići će prestati smetati.

Miteseri su u ovom slučaju manje izraženi i predstavljaju proširene pore začepljene ostacima kozmetike, prašine, čestica nečistoće u kombinaciji sa sebumom. Kada se u ovom slučaju koristi lijek, njegova je učinkovitost naglo smanjena, jer nije namijenjen u ove svrhe i samo će smanjiti upalu.

Za borbu protiv takvih mitesera koristite dubinsko čišćenje i mehanička sredstva poput posebnih maski, pilinga ili potražite usluge kozmetičara. Pore ​​će se postupno raščistiti i, kao rezultat, miteseri će nestati..

Važna je činjenica da kada se koristi Baziron AC, područja kože sklona suhoći zahtijevaju dodatnu vlagu, inače se može postići suprotan učinak - povećati će se proizvodnja sebuma, lice će postati masno, što će dovesti do još veće iritacije.

Isto se odnosi na sredstva za čišćenje - trebali biste se umivati ​​formulacijama koje ne sadrže sapun i alkohol, to će također isušiti kožu.

Baziron protiv akni na leđima

Hoće li Baziron AC pomoći kod akni na leđima? Razlozi pojave akni na leđima ne razlikuju se od razloga njihove pojave na licu. Oni su uzrokovani pojačanim radom lojnih žlijezda, s jedne strane, i, s druge strane, vanjskih čimbenika:

  • disfunkcija unutarnjih organa,
  • fluktuacije hormonalne razine,
  • prašina i vlaga,
  • nepravilna prehrana,
  • netočnosti u higijeni.

Na isti način na koji se Baziron bori protiv akni na licu, bori se protiv akni na leđima, odnosno učinak na kožu je sličan.

Koža na leđima puno je gušća, pa postoji mogućnost skrivenih akni - potkožno tkivo, pojavljuju se zbog začepljenih pora, a razvijaju se ispod kože, primjetne su u obliku kvrga.

Kao rezultat upotrebe gela, potkožno tkivo počinje izlaziti i zarastati. Taj je postupak spor, zato budite strpljivi i ne zanemarujte druge metode liječenja i njege kože..

Teško je nedvosmisleno odgovoriti pomaže li Baziron AS dobro protiv akni, jer na rezultat utječu mnogi pojedinačni čimbenici. Učinkovitost Bazirona dokazuje velik broj pozitivnih kritika..

Istodobno postoje i negativni komentari, uglavnom povezani s nuspojavama ili neopravdanim očekivanjima brzog rezultata..

Prepreke pravilnom djelovanju lijeka često su uzrokovane nepravilnom uporabom lijeka. Svakako detaljno pročitajte upute koje dolaze uz svaku cijev lijeka..

Rezultat upotrebe Baziron AS

Razmotrimo koji se stvarni rezultat može postići uporabom Bazirona:

  1. Smanjivanje upale.
  2. Smanjivanje akni.
  3. Riješiti se mitesera, ali samo onih koji su uzrokovani kožnom bolesti akni, a ne začepljenjem proširenih pora.
  4. Uklanjanje masne kože i, kao rezultat, masnog sjaja.

Dakle, ovaj alat izvršava deklarirane glavne funkcije, što znači da odgovara svojoj namjeni..

Ako slijedite preporuke stručnjaka i pažljivo slijedite upute, Baziron AS stvarno pomaže u suočavanju s aknama.