loader

Glavni

Furuncle

Baziron AS: jeftini analozi i metode upotrebe za akne

Mnogi ljudi često moraju pribjeći upotrebi lijekova za uklanjanje kožnih problema. Danas ljekarne mogu pružiti veliki broj posebnih lijekova, čije je djelovanje usmjereno na uklanjanje akni..

Jedan od najčešće korištenih je Baziron AS, čije su upute za uporabu priložene u pakiranju. Uputa zahtijeva detaljno upoznavanje kako bi se smanjio rizik od nuspojava i predoziranja.

Baziron AC gel

Lijek Baziron AS, razvijen od strane stručnjaka za brzo i učinkovito uklanjanje problema koji se stvaraju na masnoj koži i u slučaju neuspjeha u hormonskoj ravnoteži osobe.

Djelovanje Baziron AS usmjereno je na borbu protiv svih vrsta nedostataka, uključujući akne..

Ljekoviti gel Baziron AS koristi se za smanjenje upala, kao i za čišćenje pora od bakterija koje nastaju uslijed nakupljanja masti.

Redovita uporaba proizvoda prodire duboko u slojeve epiderme i uklanja uzroke akni u početnim fazama. Također, djelovanje lijeka omogućuje vam normalizaciju lučenja sebuma i smanjuje sjaj kože..

Vrlo često Baziron AS propisuju stručnjaci za pacijente koji pate od oštećenja kože zbog hormonalnih poremećaja.

Sastav i oblik izdanja

Lijek Baziron AS proizvodi se u obliku gela koji se ravnomjerno širi po koži i ima terapeutski učinak.

Pored gela za liječenje kože, možete kupiti sljedeće oblike proizvoda:

  • Baziron AS losion za čišćenje lica od sebuma;
  • Sredstva za pranje Baziron AS;
  • Piling za dubinsko čišćenje Baziron AS;
  • Krema Baziron AS.

Lijek ima sljedeći sastav:

  • Benzoil peroksid;
  • Glicerol;
  • Akrilatni kopolimer;
  • Carbomer;
  • Poloxamer;
  • Silicij;
  • Pročišćena voda;
  • Propilen glikol;
  • Natrijev hidroksid.

Međutim, najprodornija komponenta je benzoil peroksid.

Gel za liječenje problematične kože dostupan je u sljedećim oblicima:

  • Gel za vanjsku upotrebu 2,5%;
  • Gel za vanjsku upotrebu 5%;
  • Gel za vanjsku upotrebu 10%.

Indikacije za uporabu

Stručnjaci preporučuju upotrebu ljekovite tvari za uklanjanje sljedećih problema:

  • Rosacea od akni;
  • Akne;
  • Akne s gnojnim formacijama;
  • Akne;
  • Crna mjesta;
  • Mjesta nakon uklanjanja akni;
  • Komedoni;
  • Unutarnje akne;
  • Poremećaj rada lojnih žlijezda;
  • Akne vulgaris;
  • Hormonski osip na koži;
  • Dermatitis seboreični.

Mehanizam djelovanja

Lijek se koristi samo za vanjsku primjenu.

Aktivne komponente tvari teže duboko prodrijeti u slojeve epiderme i pretvoriti se u benzoevu kiselinu.

Djelovanjem ove vrste tvari uklanjaju se uzroci upalnih formacija i terapeutski djeluju na kožu..

Pravilnom primjenom uklanjaju se bakterije koje se stvaraju u porama zbog visokog lučenja sebuma.

Benzoil peroksid blokira daljnja oštećenja zdravih područja epiderme i pokreće prirodni proces popravljanja staničnih membrana.

Djelovanjem aktivnih sastojaka uklanjaju se mrtve stanice koje vrlo često začepljuju pore epiderme i pridonose pojavi mitesera i akni..

Zašto je Baziron AC učinkovit protiv akni?

Ljekoviti gel naširoko propisuju stručnjaci za uklanjanje mrlja problematične kože. To je zbog velike količine benzoil peroksida uključenog u proizvod..

Zahvaljujući ovoj komponenti utječe se na lučenje lojnih žlijezda, zbog čega se lučenje masti smanjuje, koža počinje dobivati ​​više kisika.

Korištenje Baziron As omogućuje vam postizanje sljedećih zadataka:

  • Poboljšava dovod kisika u slojeve epiderme;
  • Počinje prirodni proces regeneracije epidermalnih stanica;
  • Doprinosi sužavanju pora, zbog čega dolazi do uklanjanja ožiljaka;
  • Upalni proces je smanjen;
  • Normalizacija funkcioniranja lojnih žlijezda;
  • Vlaženje kože;
  • Eliminacija klica koje uzrokuju akne;
  • Blokirano je širenje mikroba na zdrava područja;
  • Čišćenje pora;
  • Isušuje gnojne formacije;
  • Eliminacija mrtvih stanica epiderme;
  • Promovira resorpciju komedona;
  • Uklanja toksine iz epiderme.

Upute za korištenje

Da biste koristili proizvod, preporučuje se savjetovanje sa stručnjakom koji će ispravno odrediti vrstu gela i propisati najučinkovitiju metodu liječenja.

Evo nekoliko jednostavnih pravila za upotrebu gela:

  • Za one pacijente koji prvi put koriste proizvod, preporuča se započeti liječenje gelom koji sadrži 2,5% aktivne tvari;
  • Prije nanošenja potrebno je temeljito očistiti kožu uz pomoć posebnih antibakterijskih deterdženata;
  • Gel ravnomjerno rasporedite po problematičnom području kože;
  • Lijek se primjenjuje dva puta dnevno, ujutro i navečer;
  • Tijek liječenja je do tri mjeseca. Tečaj ovisi o težini bolesti, a dermatolog ga propisuje pojedinačno.

Primjena tijekom trudnoće i dojenja

Ne preporučuje se primjena lijeka tijekom trudnoće i dojenja. Aktivni sastojci imaju tendenciju prodiranja kroz posteljicu i negativnog utjecaja na zdravlje fetusa.

Upotreba lijeka tijekom dojenja prenosi se na dijete zajedno s majčinim mlijekom.

Dječja primjena

Zabranjeno je koristiti Baziron AS mlađe od 12 godina.

Za ostale slučajeve propisana je pojedinačna metoda liječenja, ovisno o složenosti bolesti. U slučaju malog broja upalnih formacija na koži, preporuča se nanošenje sredstva točkovnom metodom jednom dnevno..

Kontraindikacije

Korištenje Bazirona AC za uklanjanje akni zabranjeno je u sljedećim slučajevima:

  • Dob mlađa od 12 godina;
  • Dojenje i trudnoća;
  • Pojedinačna netolerancija na komponente;
  • Prisutnost rana i opeklina na epidermisu;
  • Alergijske reakcije.

Nuspojave

Ljudsko tijelo u većini slučajeva dobro podnosi učinak lijeka na kožu i praktički ne uzrokuje pojavu nuspojava.

Međutim, mogu postojati pojedinačni slučajevi u kojima postoje:

  • Crvenilo kože na mjestu primjene gela;
  • Piling;
  • Svrbež i peckanje;
  • Alergijski osip u obliku malih crvenih akni;
  • Povećana suhoća kože;
  • Glavobolja;
  • Mučnina.

Ako se pojave bilo kakve nuspojave, prekinite upotrebu i obratite se svom liječniku.

posebne upute

Prije upotrebe lijeka, morate se detaljno upoznati s posebnim uvjetima za uporabu Bazirona AS:

  • Ako se tijekom liječenja pojave alergijske reakcije, preporuča se zaustaviti uporabu ljekovite tvari, jer se može povećati prisutnost upalnih formacija;
  • U prisutnosti kožnih lezija, zabranjeno je koristiti Baziron AS;
  • Tijekom liječenja lijekom zabranjeno je sunčati se, to može pridonijeti pojavi opeklina;
  • Ne preporučuje se nanošenje gela u kompletu s drugim lijekovima koji suše epidermu;
  • Dodatne lijekove za poboljšanje rezultata liječenja propisuje samo stručnjak;
  • Za mala područja lezija od akni preporučuje se primjena Baziron AS točkaste metode;
  • U prvim danima liječenja može doći do pojačane pojave akni, to se smatra normalnim tijekom liječenja;
  • Nakon pojave rezultata, ne biste trebali prekidati liječenje, morate u potpunosti završiti tečaj. Ovo je za sprječavanje ponovne pojave akni.;
  • Dodatni i ponovljeni tijek liječenja provodi se tek nakon imenovanja dermatologa;
  • Zabranjeno je nanošenje debelog sloja Baziron AS, jer se može pojaviti kožna bolest, dermatitis;
  • Kako bi se uklonilo perutanje, preporuča se dodatno koristiti Pantenol koji će ne samo vlažiti kožu, već i ublažiti crvenilo.

Provedba takvih jednostavnih značajki omogućuje vam brzo postizanje željenog rezultata i smanjenje rizika od ponovnog stvaranja upalnih područja.

Predozirati

Ako su se slijedile upute za uporabu gela, nisu primijećeni slučajevi predoziranja.

Interakcija s drugim lijekovima

Primjena lijeka za liječenje problematične kože drugim vrstama lijekova nije proučavana.

Međutim, zabranjena je složena uporaba Bazirona AS s tvarima koje sadrže alkohol i imaju svojstvo isušivanja epiderme..

Ako je potrebno dopuniti liječenje drugim vrstama lijekova, preporuča se konzultacija sa stručnjakom.

Uvjeti i rokovi skladištenja

Ljekoviti gel izdaje se u ljekarnama bez potrebe za izdavanjem recepta.

Rok trajanja gela je tri godine od datuma navedenog na pakiranju, preporuča se pohranjivanje tvari u hladnjak na temperaturi ne većoj od 20 stupnjeva.

Nakon otvaranja epruvete, rok trajanja tvari traje najviše 6 mjeseci, zabranjeno je koristiti gel nakon smrzavanja i roka trajanja.

Troškovi

Trošak gela ovisi o postotku aktivne tvari u proizvodu..

Dakle, treba napomenuti da lijek koji ima 2,5% aktivne tvari ima prosječni trošak od 700 rubalja. Gel s 5% aktivne tvari košta 830 rubalja. Prisutnost 10% benzoila u gelu imat će prosječni trošak od oko 900 rubalja.

Analozi

Jeftini analozi Baziron AS:

  • Tetraciklinska mast - široko se koristi za uklanjanje gnojnih formacija i akni. Preporučuje se za profilaktičke mjere kod pojave upalnih formacija. Prosječni trošak masti je 50 rubalja;
  • Eritromicin - u svom sastavu sadrži antibiotik koji se učinkovito bori protiv formacija na problematičnoj koži. Preporučuje se za uklanjanje velikih nakupina akni i akni. Ne koristi se dulje vrijeme. Prosječni trošak je 100 rubalja;
  • Metrogil - koristi se u obliku gela za borbu protiv problematične kože, sintetski je lijek sa širokim spektrom antiprotozoalnih i antimikrobnih učinaka. Prosječni trošak je 160 rubalja;
  • Ružno - lijek se proizvodi u obliku gela. Dermatolozi ga propisuju za manje upale. Sadrži mali postotak benzoil peroksida, kao i hormonalne lijekove. Zato se prije početka liječenja preporučuje konzultirati iskusnog kozmetologa ili dermatologa. Prosječni trošak sredstava je 120 rubalja;
  • Baneocin (mast) je alternativno rješenje. Sastav lijeka nije prikladan za svaku osobu. Prisutnost mirisa i brojnih aditiva može izazvati kožne alergije. Prosječni trošak sredstava je 190 rubalja;
  • Ugresol - proizvod dolazi u obliku losiona i široko se koristi za liječenje akni i akni. Tekuća struktura proizvoda koristi se za uklanjanje viška sebuma i smanjenje crvenila upalnih formacija. Prosječni trošak sredstava 120 rubalja.

Skuplji slični lijekovi:

  • Adaklin je proizvod posebno dizajniran za njegu problematične kože. Aktivni sastojci prodiru u slojeve epiderme i uklanjaju bakterije, široko se propisuje za uklanjanje akni i akni, a također smanjuje pojavu ožiljaka nakon tretmana. Prosječni trošak je 450 rubalja;
  • Differin ne izaziva ovisnost i stoga je pogodan za dugotrajno liječenje. Djelovanje tvari usmjereno je na uklanjanje uzroka akni i smanjuje vjerojatnost daljnjeg širenja klica na zdrava područja kože. Trošak lijeka je 700 rubalja;
  • Skinoren je aktivni sastojak lijeka azelaične kiseline, koji se učinkovito bori protiv upalnih formacija i normalizira proizvodnju sebuma, što pomaže u čišćenju pora. Prosječni trošak lijeka je 600 rubalja;
  • Zinerit je aktivni sastojak eritromicin, čije je djelovanje usmjereno na smanjenje razvoja upalnih formacija i uklanja simptome bolesti i gnojne formacije. Preporuča se koristiti ga samo nakon liječničkog recepta i tijekom kratkog tečaja. Prosječni trošak od 700 rubalja;
  • Curiosin je dostupan u obliku gela. Propisan je za manje oštećenja kože na licu. Otopina alkohola dobro čisti prljavu površinu. Stalnim nanošenjem koža dobiva jednoličnu strukturu i crvenilo se značajno smanjuje. Prosječna cijena 550 rubalja;
  • Benzac AS - sličan je lijek, sadrži aktivnu komponentu benzoil peroksid. Učinkovito liječi akne i sprječava njihovo ponovno stvaranje. Prosječna cijena 500 rubalja.

Preporučuje se upotreba sličnih tvari tek nakon proučavanja uputa, jer svaka vrsta lijeka ima svoje nuspojave i ljudsko tijelo može ih različito percipirati.

Koji lijek odabrati?

Na tržištu lijekova postoji širok izbor različitih lijekova za borbu protiv problematične kože. Stoga se pacijent suočava s pitanjem koji lijek odabrati? Usporedimo neke od njih.

Što je bolje Baziron AS ili Differin?

Koža dobro podnosi oba lijeka i ne izazivaju ovisnost, stoga se koriste za dugotrajno liječenje. Ljekovite tvari imaju različite aktivne komponente, stoga na različite načine utječu na uzrok akni..

Nije dopuštena kombinirana upotreba ovih tvari..

Stručnjaci se ne slažu oko toga koji je lijek učinkovitiji. Oba lijeka usmjerena su na rješavanje sličnih problema i zahtijevaju liječnički recept..

Stoga izbor lijeka za liječenje problematične kože ovisi o pacijentovim osobnim željama..

Što je bolje Baziron AS ili Zenerit?

Kada se uspoređuju dvije ljekovite tvari, kao što su Zenerit i Baziron As, treba odmah pojasniti da su te dvije tvari usmjerene na različite učinke na epidermu..

Zenerit se bori protiv površinskih problema i uklanja bakterije koje se nalaze unutar pora. Baziron AS, pak, učinkovito uklanja uzroke pojave upalnih formacija unutar slojeva kože i na površini.

Što je bolje Baziron AS ili Skinoren?

Primjena ova dva lijeka ovisi o individualnim karakteristikama kože, stoga se prije odabira lijeka preporučuje proći odgovarajuću dijagnozu, prema čijim će rezultatima liječnik propisati najučinkovitiji lijek.

Stručnjaci savjetuju, ako uporaba Bazirona AS ne donese potrebne rezultate, u ovom je slučaju potrebno koristiti Skinoren.

U prisutnosti velike površine kože koja je zahvaćena aknama, učinkovitije je koristiti Skinoren, budući da ga je dopušteno nanositi na cijelo područje epiderme u velikim količinama, Baziron AS preporučuje se nanositi samo na mjesta upalnih formacija.

Jedna od prednosti Bazirona AC je sposobnost odabira najprikladnije doze proizvoda i sposobnost vlaženja kože, dok Skinoren suši kožu i može izazvati ljuštenje. Također, vrlo često se kod osjetljive kože na mjestima nanošenja mogu pojaviti suhoća i osjećaj pečenja..

Recenzije

Recenzije o lijeku Baziron AS:

Zaključak

Svako je ljudsko tijelo individualno, stoga mnoge ljekovite tvari koje su vrlo popularne nisu uvijek prikladne za ostalo. Stoga ne biste smjeli samostalno liječiti i kupovati lijekove bez liječničkog recepta..

Pojava akni može ukazivati ​​na razvoj složenijih vrsta bolesti, stoga se za brzo i kvalitetno liječenje preporučuje podvrgavanje odgovarajućoj dijagnozi uz pomoć koje će stručnjak utvrditi uzroke nastanka akni i propisati pravilan tretman.

Recenzije losiona Baziron

Zanimaju nas vaše povratne informacije o primjeni lijeka Baziron AS protiv akni. Učinkovitost, nuspojave,...

26.12.2009 21:39, Liska
Koristim Baziron 3 tjedna, broj akni se nije smanjio (koža se jako suši i ljušti se (ne znam što učiniti, ništa ne pomaže..

07.08.2010 19:35, Sasha
Iz svog iskustva u liječenju BAZIRONOM želim reći da je tijekom prvog nanošenja malo pomogao, a tijekom naknadnog nanošenja samo je isušio cijelu kožu, pojavilo se ljuštenje i akne više nego nestale.

09.09.2011 20:33, Catherine
Moj savjet za vas kako se brzo riješiti akni, vrlo dugo koristim ovu metodu, operite lice sapunom tako da postane suho, a zatim namažite akne lincomicinom (u apoteci košta 15 rubalja). A ako se akne pojave na čelu svako ljeto, vrijedi svako jutro i večer mazati čelo neriješenim, ovo je tvar prirodnog podrijetla. Neoselen možete kupiti putem Interneta ili u trgovinama života, a akne ne vole jabučni ocat, tako da akne možete namazati kiselom jabukom.

03.09.2013 07:05, proljeće
Što više sušite kožu, na primjer sapunom, to je više pokušava eliminirati, a zatim ovaj sebum postaje više, a tamo gdje je masnoća ima i akni (

28.09.2011 13:13, Inna
Imam isti slučaj. Koristim basiron, ali on isušuje kožu i akne, poput vaše, jednostavno se pojave. Ako nađete način, podijelite.

16.02.2013 22:50, Lisa
Baziron treba nanositi u pravcu kretanja, na akne, a ne na cijelo lice)

06.04.2013 11:34, marie
Generalno sam od njega dobivala alergije. U početku je lice užasno gorjelo, a zatim su izašli mali vodenasti prištići koji su svrbjeli. Polagala sam mu velike nade (((

17.05.2013 19:10, Tifa
Marie, upravo si opekla ovaj lijek, trebaš ga nanijeti točno i u manjoj dozi ili nanijeti dječju kremu nekoliko sati nakon nanošenja

27.07.2013 18:36, Vladimir
Želim vam ispričati zanimljivu priču. Zapravo su se akne mučile i izbor je pao na "Baziron ace" prva cijev je stvarno pomogla, a učinak je bio primjetan za tjedan dana, nije bilo problema, nakon mjesec dana kupio sam drugu cijev, a onda je krenulo, 2 dana korištenja (s vrlo tankim slojem) koža je bila prekrivena hrpa mrlja i još uvijek nije jasno što i sve ovo na licu. Odlučio sam se za samoliječenje jer nisam mogao s tim izaći iz kuće, pio sam tavegil, ali nažalost, tjedan dana kasnije ništa se nije dogodilo. Odlučio sam se za plaćenu kliniku jer je bilo 5 minuta od kuće, a što mislite, liječnik je rekao da je došao na vrijeme, jer je počelo oticanje očiju, propisali su gomilu svega. naime; 4 kapaljke po 500 ml tekućine, 7 intramuskularnih injekcija (u dupe) svakodnevno, kapaljka svaki drugi dan. KUĆI piti 2 vrste tableta, i mazati određenom mastom, ljudi, vjerujte mi, bolje je imati par prištića nego cijelo lice, ne razumijem kakvo lice, sad je sve prošlo, ali ostaje otići na 2 vrste tableta i 1 kap po kap, baziron je kemijska tvar, a 70 posto je alergično na njegova svojstva ne mislite da ćete biti prebačeni. Nadam se da ću ovim spasiti nečije lice.

08.08.2013 15:07, Anastazija
Znate li takvu riječ kao lažni ?? niste bili iznenađeni što od prve cijevi nije bilo ništa. a iz drugog, eto što. tako lako da biste mogli naletjeti na lažnjak to je sve.

21.08.2013 10:47, Maria
Također sam odlučio kupiti "Čudesni lijek" Baziron AS, na početku korištenja učinak je bio primjetan, koža je postala glatka, prištići su praktički nestali, ali do kraja upotrebe lice je bilo prekriveno prištićima tako da nisam mogao naći mjesto za život, bilo me sram izaći van, a nijedan Baziron nije bio nije pomoglo, tijek liječenja je završio, ne znam što bih sada, nekada su bili jedan ili dva prištića, a nakon Bazirona to je noćna mora, užas.. riječi ne mogu opisati

29.11.2013 19:37, Tatiana
Podržavam vaše mišljenje. Baziron KAO tihi horor, već sam tjedan dana dva puta koristio tihi horor na licu. Nemojte koristiti.

20.12.2013 14:52, Tanyukha
Stvarno !! Evo popeo sam se na forum zbog ovoga. I ja imam oticanje oka !! propisane samo tablete protiv alergija. opeklina na licu. Imam nakon prvog dana korištenja lijeka. Već dva dana hodam s edemom, malo sam spavao !! Mislite li da trebate nešto poduzeti? neće nestati samo od sebe.

13.05.2014 10:39, Elena
Pristani. Mažem već tjedan dana, vidim da sam prekrivena sitnim osipom. poput košnica, ne svrbi, ali oskudni crveni osip na prištićima više govori o alergiji: (oprostite

03.05.2014 15:44, Lana
Akne (akne) uzrokuju streptokoki (bakterije) i mogu se ubiti antibiotikom na koji je osjetljiv, poput eritromicina ili penicilinskih antibiotika. Potrebno je cjelovito liječiti, uz upotrebu antibiotika, potrebno je i kožu liječiti smanjenjem aktivnosti lojnih žlijezda, bez isušivanja kože. Za sagorijevanje akni možete koristiti peroksid ili hidroperit. Također pomažu i kontraceptivi i hormonska sredstva. Akne nastaju zbog povećanja testosterona u tijelu, dok se estrogen zbog toga smanjuje, dolazi do aktivacije lojnih i znojnih žlijezda, naš zadatak je normalizirati količinu tih hormona. Kombinirani kontraceptivi sadrže dodatnu količinu ženskih hormona

11.08.2011 13:14, Prêt-à-Porter
pokušajte ići na dijetu: eliminirajte masno, prženo, slano, izrežite slatko. piti lijek Lactrofiltrum ili Duffalac i koristiti bijelu kozmetičku glinu svaku večer (prvi tjedan), zatim 2 puta tjedno, glinu sam samo miješao u gaziranu mineralnu vodu (toplu) i na licu oko 20 minuta. Nakon mjesec dana lice je postalo čišće, koža mekša)

9.9.2012 11:33, Selena
isprobajte antibiotik eritromicin. mast za vanjsku primjenu, košta samo 30 rubalja, pomaže u tjedan dana)

01.03.2013 17:51, katen'ka
sumnjam da antibiotik za ovu cijenu stvarno pomaže. Akne su bolest koju treba LIJEČITI, ukloniti, a većina antibiotika suzbija infekciju i "začepljuje" je sve dublje i dublje. Izvana akne nestaju, ali iznutra se pogoršavaju. Ali I dalje će izaći kasnije. Bolje je liječiti se prirodnim lijekovima, napravite maske SEBE, od improviziranih sredstava.

08.08.2013 15:11, Anastazija
Djevojka)), na primjer, antibiotik Ammoxicillin košta manje od 50 rubalja.. pa, barem je koštao i prije. ali je izvrstan za brojne bolesti. pa nemojte nikada suditi po cijeni. sjetite se ako skuplje ne znači i bolje!

11.07.2012 01:08, Olenka
Koristila sam Baziron, nije pomoglo... samo mi je jako isušio kožu i opet su se pojavile akne. Djevojke, savjetujem vam da, nakon što ste noću oprali lice, prvo lice obrišete vatom s tinkturom nevena, a zatim losionom (Sadrži: salicilnu kiselinu, kamfor alkohol, ljekarna sumpor, kloramfenikol u tabletama.. sve pomiješate, dobijete losion. Ovi se lijekovi mogu kupiti u ljekarni. nisu skupi.) Negdje prije tjedan dana započela sam ovaj postupak, rezultat je već vidljiv. Savjetujem vam da probate!

08.11.2012 14:14, Ekaterina
Djevojčica, i u kojem omjeru miješati uređaje za losion?

08.11.2012 18:58, Alina
oko 1: 1

10.06.2013 14:28, Djevojčica
S ovim domaćim losionom opreznije je. možete se opeći. treba ga točno primijeniti.

31.10.2012 20:23, Elena
Imam i jako ljuskavu, a čak mi se i "pojavila opeklina" na čelu, tako je rekla kozmetičarka. u početku su akne stvarno brzo prošle.. sad sam ih prestala koristiti.. koža je previše upaljena. Još uvijek koristim hidratantnu kremu

08.11.2012 18:56, Alina
I razrijedite ga vodom, a zatim nanesite, koža se s toga više neće ljuštiti i nanositi samo noću

22.03.2013 14:39, olya-la
tada razlog nije u koži, već u tijelu, idite ginekologu i endokrinologu.

26.03.2013 17:59, Marija
Učinak će biti tek nakon 3 mjeseca upotrebe, potrebna vam je i interna terapija i svakako u prehranu uvrstite dijetu (ne štrajk glađu, već drugu, korisniju dijetu) više naranče, zelenog povrća i voća, ljekarnički vitamini su bolji preko liječnika!

01.09.2013 09:45, denis
Vjeruj mi! Baziron treba koristiti tri puta dnevno, uvijek na suhoj koži. Ne budite lijeni za upotrebu prema uputama. Za tjedan dana, dok ovdje pišete, nećete vidjeti rezultat. Tri mjeseca. Idite i ne oklijevajte, idite kozmetičarki. Zgodan sam mladić, ali na nekim sam mjestima lice prekriveno ožiljcima i rupama zbog činjenice da sam ga lansirao. I taj se problem mora riješiti čim se pojavio. Zahvalite roditeljima koji vam kažu da je ovo prijelazna dob i da će sve proći. Otiđite do kozmetičara, postupak traje 2 sata, ali vrijedi. Ne kažem da je to učinio naočit muškarac. Jednostavno nema drugog načina. I pokušavam se snaći.

25.11.2014 21:34, Irinka
Koristim ga od početka kolovoza, prije toga lice mi je bilo masno, pojavile su se akne, prošla su 4 mjeseca, lice je glatko, čisto, par akni se povremeno pojavljuje prije PMS-a, iako se koža isušuje, ljušti se, ali također nanosim hidratantnu kremu) I zato preporučujem da ne odustajete )) Nastavite u istom duhu mazati) Sve je naprijed))

07.06.2015 12:44, Kate
obavezno navlažite kožu, kupite hidratantnu kremu za lice i koristite je zajedno s bazironom. Tretman je dug, ali afektivan, trebate biti strpljivi.

12.01.2010 14:08, Emy
Isprva je pomoglo, ali na kraju cijevi samo je isušilo kožu. Međutim, to je možda zbog početka polarne noći i zime..

21.01.2010 08:27, elinabony
Baziron, za razliku od Zinerita, ne izaziva ovisnost, koristim ga već gotovo godinu dana, pokušavam praviti pauze kako ne bih previše isušio kožu, ali trebam se liječiti iznutra (pronaći razlog), savjetujem vam da kupite Dorsenval i liječite u kompleksu

14.03.2013 20:27, Lera
Da, o zeneritu, ista priča, koristila sam ga super tri godine, ali sada ne mogu bez njega, ne koristim ga pola godine i koža mi je postala problematična. Proučavam kritike u vezi s Bazironom, znam da ih ima i u obliku tableta.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Baziron mi nije pomogao, oči su mi natečene, a prištići su na mjestu

02.03.2010. 23:10, Kira
Koristio sam istovremeno na preporuku ljekarnika (vlastite majke koja neće poželjeti loše) i "basiron" i "diferencijal". Njihove cijene nisu male, ali nisam vidio veliki rezultat. Dok koža nije postala ovisna, činilo se da se sve popravlja, manje masnoće, manje crvenila. ali, nakon nekoliko tjedana, sve je sjelo na svoje mjesto, i osim pilinga, ništa nije ostalo. Isti učinak kao i skinoren. I sastav je, po mom mišljenju, sličan. Ali, želio bih osobno dodati da sam iz vlastitog iskustva shvatio da liječenjem ovog problema samo izvana neće doći do jakog učinka (počeo sam liječiti iznutra. Bilo koje bilje, lijekovi koji utječu na želudac, crijeva. NULTA učinak. Može biti posljedica godine. sjedio na "dijeti". Svaki dan litra i litra i pol kefira ili biojogurta. NULA. barem na licu - nema rezultata... takvu osobu kakvu sada nisam nikada imao. neke moralne brige i moralne kazne. ostalo - ne mijenja se ((svakodnevno koristim podlogu, ali maske, često pranje je poput svakodnevnog pravila, a osim toga kozmetolog jednom ili dva puta svaka 2 mjeseca. Stoga je sve individualno i ovisi o tijelu i nasljednosti ((

16.03.2010 00:16, Aleksandar
Pristajem na 27, akne su počele zacjeljivati ​​od 17. godine, roditelji su mi rekli prijelaznu dob, ali ona se ne budi da traje 10 godina, dapače, brinula sam se tek od 17 do 22 godine, onda sam se nekako navikla, ali ponekad je neugodno ljeti, zimi su manje, a u proljeće sam puno liječila mnogo različitih načina potrošilo je oko 1000 USD svejedno, nasljedstvo se dalo osjetiti, otac je također patio od ovoga

11.07.2011 11:21, Marija
Alexander ne zna imate li još uvijek akne.. Ali savjetovat ću. Ako vaši roditelji imaju priliku, neka vas pošalju u Francusku! U skupi kozmetički salon. Uvjeravam da će Tama izliječiti sve.. Ovdje u Rusiji neće vam se pomoći.. Samo u inozemstvu.. =)) Sretno.

23.06.2014 16:48, eric
Živio je u Francuskoj 5 godina, posjetio više kozmetičara i dermatologa, ništa nije pomoglo), tako da je Francuska vaša, šešir!

07.12.2011 13:54, Alice
Nisam mislio da možda imate problema s krvlju? Imala sam jednu prijateljicu koja je također bila nasljedna, nešto s krvlju, ali očistili su joj krv u nekoliko seansi, i to joj je pomoglo, sada joj je lice savršeno čisto)

13.05.2012 01:16, victoria
pa, s mojim licem je sve u redu?

15.04.2013 18:15, Stas
Potpuno se slažem s ovim komentarom da jednostavno nisam probao 5 godina, pokušao sam i iznutra i izvana tretirati nula rezultata.

08.08.2013 15:17, Anastazija
Djevojko. A niste mislili da imate problematičnu kožu.. na kojim aknama ne biste trebali koristiti tonik. samo začepljuje pore i održava kožu masnom.Znam po sebi. Prestala je davno koristiti tako jaku kozmetiku. odnosno temelja i temelja, manje je akni

26.03.2010 22:48, Andrey
Odmah želim reći da je Baziron za mene jedan od najučinkovitijih lijekova sa svojim prednostima i nedostacima (neću ih opisivati, jer je učinkovitost na prvom mjestu). ALI. bilo koji lijek protiv akni počinje postati stvarno učinkovit samo u kombinaciji, tj. ovo je prehrana, sport, odustajanje od svih loših navika, higijena, uzimanje vitamina skupina A, B, jačanje imunološkog sustava itd. Isprobala sam puno stvari, imenujem one koje su mi stvarno pomogle: Zenerit, Baziron, Skinoren (nije baš ugodno, koža me jako svrbi), Differin, (samo noću, kako kažu upute). Zenerit djeluje uglavnom na površinske upale i činilo mi se da ne liječi, njegov kompleks eritromicin-cink jednostavno ubija uzrok upale i sprječava njihovu ponovnu pojavu, podsjećam da je Zenerit prilično učinkovit lijek, ali samo liječi - Skinoren, kompleks iz Bazirona i Differin 1 put dnevno, Differin noću. Točni rezultati bit će vidljivi nakon 2-3 tjedna primjene, nakon 3 (maksimalna) mjeseca korištenja svega navedenog bit ćete ugodno iznenađeni. Ako započnete s liječenjem, nemojte se uznemirivati, na početku se opća slika upale može pogoršati, to nije dugo. Ali. postoje bolesti gastrointestinalnog trakta, genitourinarnog sustava, hormonalne promjene koje izazivaju pojavu akni, to se mora uzeti u obzir i mjere za njihovo isključivanje. Sretno svima, nadam se da će moje iskustvo nekome pomoći! Sretno!

18.04.2010 22:24, Nadežda
Baziron sam koristila mjesec dana, učinak je dobar, manje je akni i, što je najvažnije, akni koje je teško ukloniti. Nije ga bilo moguće duže koristiti, tk. počela je alergija, lice, oči su natečene, crvenilo je trajalo jedan dan. nakon prekida liječenja, akne su se vratile. Koristim usmjereno, ponekad postoji učinak

19.06.2011 23:38, lyaisan
pozdrav svima, prvi put na vašoj stranici i ja strašno patim od akni, patim, puzim zineritom 3 godine 4 puta je učinak već nula, počeo sam koristiti kućnu terapiju, obrišem lice 70% alkoholom, zatim maske s medom i solom proporcionalno 20 minuta, a zatim obrišem lice led iz dekocije s nizom i tako svaki dan, učinak je, ali najvažnije je da ih (akne) ni u kom slučaju ne smijete drobiti i češati, što mi je bilo jako teško. sav uspjeh

07.08.2011 19:21, Andrey
Pozdrav svima! Recite mi molim vas, možda netko zna.. Imam male točkice (male prištiće) na leđima, prsima, podlaktici i stražnjici. tamo su rekli da je koža ono u što jako sumnjam u bod. i kako se nositi s tim.

29.10.2011 00:54, Kozmetologinja Jamila
Pozdrav Andrej. Pokušajte pripremiti sljedeći losion: 200 ml alkohola, 4 tablete aspirina, 4 tablete levomicetina, 4 tablete streptocida. 1. Nakon kupanja, pjenite problematična područja sapunom za bebe ili kućanstvo, ulijte finu sol na gazu sapuna i nježno proribajte. 2. Utrljajte losionom, a zatim VELIKO pospite dječjim prahom. Prvi tjedan, sol svaki drugi dan, drugi nakon tri dana, treći put u tjednu. Tri tjedna svakodnevno brišete losionom i posipate prahom. Do tog trenutka problem bi trebao nestati, ali radi prevencije možete ga brisati losionom 1-2 puta tjedno. Metoda je testirana, djeluje. ! Sretno!

12.05.2012 14:10, Anastazija
Pozdrav! A kakav alkohol uzeti? Votka?

20.04.2015 21:32, Leila
Isprobajte brbljavicu na resorcinolu, priprema se u ljekarnama, zasigurno će pomoći

02.08.2012 06:42, Olka
Ovdje napišite svoje mišljenje

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron je pomogao, ali tek nakon 3 mjeseca korištenja. za 3 dana to definitivno neće pomoći, kao što ovdje pišu - to je glupost.

Baziron AC protiv akni

Lijek protiv akni Baziron AS moderni je lijek francuskog proizvođača koji pomaže u borbi protiv akni, akni i akni umjerene do blage težine. Iako se u prodaji pojavio ne tako davno, već je osvojio brojne pozitivne kritike i postao prilično popularan. I liječnici - dermatolozi sve više preporučuju ovaj lijek svojim pacijentima.

U ovom ćemo članku razmotriti aktualna pitanja poput sastava ovog lijeka, njegovih indikacija za uporabu i iznutra i odgovoriti na najuzbudljivije pitanje - pomaže li Baziron AC protiv akni.

Sastav

Benzoil peroksid djeluje kao aktivna tvar u pripravku Baziron AS za akne i akne. Na ambalaži je napisano ime kao dibenzoil peroksid.

Iznenadit ćete se da je upravo benzoil peroksid najvažnija komponenta specijalnih efekata na setu, gdje je postupak vatre nužan. Istodobno je jedan od najučinkovitijih lijekova u liječenju akni i akni..

Također, pripravak uključuje dodatne komponente, i to:

  • Glicerol.
  • Akrilatni kopolimer.
  • Propilen glikol.
  • Disodium edetat.
  • Karbomer.
  • Destilirana voda.

Kako se proizvodi

Trebali biste znati da se u ljekarni prodaje samo jedan oblik ovog lijeka - gel. Ni krema, ni mast, ni tablete protiv akni Baziron AS ne postoje.

Koncentracija aktivne tvari u gelu može biti vrlo različita. Do danas proizvođač proizvodi cijevi ove vrste:

  • U koncentraciji od 2,5%, 1 gram sadrži 25 mg djelatne tvari.
  • 5% baziron AC u 1 gramu sadrži 50 mg djelatne tvari.
  • U koncentraciji od 10%, 1 gram sadrži 100 mg djelatne tvari.

Pomoćne komponente su potrebne kako bi tekstura gela bila lagana. Oni su odgovorni za ujednačenu primjenu na mjestu lezije, kao i za brzu apsorpciju.

Kako radi

Baziron AC, koji pomaže riješiti se akni i mitesera ne samo na licu, već i na drugim dijelovima tijela, na primjer na stražnjici, djeluje u nekoliko smjerova.

  • Uklanjanje upale.
  • Uništavanje mikroba.
  • Dostava kisika u tkiva.
  • Smanjivanje količine sebuma koji izlučuje koža.
  • Rastvaranje mitesera.
  • Sprječavanje ponovnog začepljenja pora.
  • Pomlađivanje.
  • Hidratantna.
  • Prehrana.

Baziron AC za akne na tijelu smatra se ne samo terapijskim, već i preventivnim lijekom.

Istodobno, redovita uporaba ne dopušta razmnožavanje takvog mikroba kao što je stafilokok. To znači da nema potrebe čekati novu pojavu akni i akni..

Još jedna značajka ovog gela je nesposobnost mikroba da razviju otpornost na Baziron AC. Ovisnost se neće pojaviti ni kod dulje uporabe. I to povoljno razlikuje lijek od onih koji u svom sastavu sadrže antibiotike. Prije ili kasnije bakterije i mikrobi se na njih naviknu i takav tretman ne donosi željeni učinak..

Saznajte više o učinkovitosti Bazirona AS protiv akni i akni

Baziron AC pomaže kod akni na licu i to je dokazana činjenica. Uz to, redovnom uporabom možete usporiti proces starenja. Lijek djeluje kao dobar kozmetički proizvod - vlaži i njeguje kožu, čini je mekom i baršunastom..

Gel mogu koristiti osobe s masnom i mješovitom kožom, kao i one koje imaju suhu i osjetljivu kožu. Za razliku od onih lijekova koji sadrže kiseline, Baziron AS nema tako jak učinak sušenja..

Druga važna radnja je normalizacija proizvodnje sebuma. To pomaže u prevenciji komedona. I nove akne redovitim uzimanjem više se neće pojavljivati.

Baziron AC idealan je lijek za unutarnje akne koje je vrlo teško nadvladati. To je zbog normalizacije koncentracije kiselina sadržanih u sebumu, kao i zbog činjenice da je stopa rasta epitelnih stanica znatno smanjena, a upala koja se nalazi u lojnoj žlijezdi u potpunosti se uklanja.

Druga važna akcija je piling. Za one koji pate od akni i akni, gornji sloj epiderme vrlo često ne ostavlja kožu nakon odumiranja, već se formira u film koji začepljuje pore. Baziron AC sposoban je potpuno ga uništiti i ukloniti, a sebum koji je prethodno bio blokiran sada će lako izaći i ukloniti se pomoću uobičajene kozmetike. Koristi se prilikom pranja.

Osim toga, mnogi liječnici preporučuju gel kao lijek za liječenje trofičnih čireva..

Glavni nedostaci

  • Uz nekontroliranu uporabu, kao i kada se koristi bez liječničkog recepta, lijek može uzrokovati suhoću kože. Stoga biste kod suhe kože definitivno trebali koristiti uobičajenu hidratantnu kremu..
  • Baziron AC protiv akni, unatoč popularnosti i učestalosti recepta, precijenjen je. U nekim ljekarnama cijena za jednu cijev može doseći i tisuću rubalja..

Upute za uporabu Baziron AS za akne na licu

Ovaj gel ima minimalan broj kontraindikacija, zbog čega se smatra idealnim liječenjem tinejdžerskih akni. Kao glavni tretman, idealan je za dijagnosticirane blage do umjerene akne..

Može se koristiti i kod jakih akni. Ali samo kao jedan od lijekova složenog liječenja. Kako koristiti Baziron AC?

  • Prije nanošenja gela, kožu treba temeljito očistiti i osušiti. Za to je nepoželjno koristiti sapun, jer jako isušuje kožu. Ali gel za pranje ili pjena bit će najbolji izbor..
  • Nakon pranja, lice se mora pustiti da se samo osuši. U ekstremnim slučajevima obrišite salvetom ili ručnikom za jednokratnu upotrebu.
  • Iscijedite traku gela dužine jednog i pol centimetra iz cijevi.
  • Nanesite kružnim pokretima na zahvaćeno područje.
  • Poželjno je ovaj postupak provoditi dva puta dnevno. To je jedini način da se u najkraćem mogućem roku riješite akni i akni..

Trajanje liječenja trebalo bi biti najmanje 3 mjeseca. To se odnosi na uporabu Bazirona AS i za unutarnje i za potkožne akne. Prvi se rezultati pojavljuju nakon barem mjesec dana redovite primjene. Stoga nema potrebe čekati brzo oslobađanje od kožnih osipa prilikom uporabe ovog lijeka..

posebne upute

Baziron AC kremu protiv akni treba nanositi s velikom pažnjom. Prije svega, trebali biste izbjegavati donošenje ovog lijeka na sluznicu očiju. Ako se to dogodi, oko treba isprati s puno vode i obavezno kontaktirati oftalmologa.

Pomaže li Baziron AC dobro protiv akni?

Lijek ima maksimalno moguće djelovanje, ali samo ako se ne koristi istovremeno s lijekovima kao što su:

Potrebno je započeti liječenje s minimalnom koncentracijom, koja iznosi 2,5%. U drugom mjesecu upotrebe možete koristiti 5% gela, a u trećem i 10%.

Nakon tretmana kože, ta područja ne smiju biti izložena sunčevoj svjetlosti ili ultraljubičastom svjetlu. Ako se osjećaj pečenja, osip, ljuštenje pojavi za nekoliko sekundi nakon primjene lijeka, tada treba pretpostaviti alergijsku reakciju. U ovom je slučaju zabranjena daljnja uporaba lijeka za liječenje akni i akni..

Mnogi ljudi pitaju je li moguće koristiti sapun za liječenje akni Basironom AC. To nema značajne zabrane. Međutim, sapun previše isušuje kožu. Stoga je bolje koristiti posebno blago sredstvo za čišćenje..

Akne su neugodne, ali nisu smrtonosne. Danas postoje mnogi lijekovi koji vam mogu pomoći:

Kontraindikacije

Baziron AS ima minimalni broj kontraindikacija. To znači da ga možete koristiti gotovo uvijek. Ali ne preporučuje se koristiti ga u sljedećim slučajevima:

  • Starost do 12 godina.
  • Trudnoća.
  • Razdoblje laktacije.
  • Preosjetljivost na određenu komponentu.

Korištenje bazirona moguće je samo nakon obveznog savjetovanja sa stručnjakom. Inače, umjesto da se riješite akni, možete dobiti puno nuspojava..

Nuspojava

  • Iritacija kože.
  • Suhoća.
  • Piling.
  • Svrbež ili peckanje.
  • Crvenilo na mjestu primjene.
  • Edem.
  • Osip koji sliči malim mjehurićima s mutnim sadržajem.

Treba imati na umu da Baziron AC ne uklanja tragove akni, mjesta nakon njih. Ova je mast namijenjena samo liječenju akni, akni i akni.

Nije potrebno uklanjati baziron AC iz tijela, jer lijek djeluje samo na površinu kože i ne ulazi u krvotok. Odnosno, nema nikakav sistemski učinak na tijelo..

Analozi

Danas se u ljekarnama i trgovinama prodaje ogroman broj raznih lijekova protiv akni i akni. Prilično je teško samostalno odabrati što vam treba. Ako pogledate samo analoge Baziron AS, bit će ih oko 10. To su:

  • Oxygel.
  • Ugresol.
  • Oxy10.
  • Čisto i jasno.
  • PCA koža.
  • AULA S IZBOR.

Treba imati na umu da prije upotrebe ovog ili onog lijeka svakako trebate posjetiti liječnika..

Postoji još jedno zanimljivo pitanje - što je bolje od Baziron AS, Zenerita ili Skinorena. Malo ljudi zna da svaki od ovih lijekova sadrži potpuno različite aktivne sastojke..

Tako su, na primjer, Zinerit eritromicin (antibiotik) i cink, a Skinoren azelaična kiselina. Upravo se ovaj lijek preporučuje za liječenje mrlja i tragova nakon akni..

Najjeftiniji analozi Baziron AS su:

  • Stop aknama.
  • Akne-derma.
  • Azelik.

Koliko košta Baziron AC protiv akni i drugih lijekova protiv akni

Cijena lijeka Baziron AS kreće se od 700 do 900 rubalja, ovisno o mjestu kupnje.

Autorica je Anna Mikhailova, dermatolog-kozmetolog prve kategorije, specijalist Akademije znanstvene ljepote. Posebno za web mjesto "Liječenje akni".

Baziron AC protiv akni na licu. Recenzije

Mihail: „Baziron AS koristio sam mjesec dana. Nisam primijetio neka posebna poboljšanja. No, upute kažu da bi se trebala primjenjivati ​​tri mjeseca. Pokušat ću iskoristiti cijelo ovo razdoblje ".

Ilona: „Baziron je moj spas. Završila sam cijeli tečaj i, prema preporuci liječnika, gel koristim jednom tjedno kao profilaksu. Jednostavno nema boljeg lijeka za akne. ".

Katya: „Baziron je čudo! Još uvijek nije izumljen najbolji lijek za akne ".

Losion za lice Galderma Baziron Control čišćenje za problematičnu kožu - recenzije

Negativne kritike

Kao vlasnik problematične kože koristim i isprobavam sve vrste lijekova za problematičnu kožu i već dugo koristim kremu iz ove linije Baziron AS (

pregled), a zatim sam u ljekarni vidio losion poznatog imena i odlučio probati.

U dosljednosti ne izgleda poput losiona, već poput gela ili neke vrste prozirne sluzi. Koristila sam ovaj lijek otprilike mjesec dana i nisam pronašla nikakav učinak, a kamoli neku protuupalnu i umirujuću djelotvornost i nisam mirisala. Također, cijena je pregrizna i nije vrijedan svog novca. Možda kao losion za čišćenje i dalje nekako djeluje, ali nešto je preskupo za samo losion, bolje je kupiti uobičajeni i bit će jeftiniji, a smisao isti.

Kao rezultat, losion je u mom slučaju beskoristan i općenito skup, novac u kanalizaciju, ne preporučujem.

Ne tako davno, upravo su me napale akne, a majka mi je kupila ovaj lijek. Ne znam koliko je točno koštala, ali čini se da je oko 500 rubalja.

Dakle, koristio sam ga očekivano, ujutro i navečer. Uopće nisam primijetio učinak, naprotiv, akni je samo postalo više. Mislim da se ne radi o njemu, ali ipak.

Osim toga, nakon nanošenja osjeća se vrlo jako zatezanje i prisutna je podebljana crna boja. Ni miris mi se nije svidio.

Jedini plus je vjerojatno ekonomski trošak.

Volbschem, novac u kanalizaciji, nema učinka. Koristio sam ga otprilike 3 tjedna u nadi da je čudo prestalo.

Kao rezultat toga, izliječio sam akne očistivši prehranu od slatkih i masnih i trljajući upalu običnim alkoholom)

Nadam se da će vam moja recenzija biti korisna))

Pozdrav drage djevojke! Losion sam kupila dok sam tražila još jedan čudotvorni lijek za problematičnu kožu. Proizvod je naravno kontroverzan i kontroverzan.

Navikla sam na tekuću konzistenciju losiona i koristim ga nakon pranja za dovršetak čišćenja kože. Ovaj proizvod bi zapravo trebao zamijeniti pranje vodom za jako oštećenu kožu.Losion je vrlo tekuć, problematično ga je jednostavno nanijeti na kožu, bolje ga je očistiti pamučnim jastučićima, potrošnja proizvoda je velika. Ali njegova su svojstva čišćenja slaba, on uopće ne uklanja postojanu kozmetiku, s njima nećete izbrisati ni šminku za oči. Nakon "čišćenja" koža postaje malo matirana, učinak svježine ne traje dugo, a zatim se još uvijek želite oprati. Proizvod ne iritira kožu, ne izaziva alergije. Losion je bez mirisa, mutnog izgleda, gnjecave konzistencije. Za 200 ml morat ćete platiti oko 500 rubalja.

Dno crta: gotovo svaka micelarna voda može se nositi sa svim deklariranim svojstvima, a mnogo je jeftinija i bolja, a uklanja i kozmetiku s očiju. Za mene se alat pokazao beskorisnim, o osrednjem gelu za pranje iz ove serije možete pročitati ovdje.

https://ireкоменnd.ru/content/posredstvennyi-gel-p. Rezultat me raduje samo gel za vanjsku upotrebu od 2,5%, koji nanosim u točkama, jako dobro suši upale.

Hvala na pažnji!

Prednosti:

Mane:

Cijena, bez učinka.

Dobar dan svim korisnicima Otzovika! Danas ću govoriti o losionu za čišćenje Baziron.
Odlučio sam ga kupiti, jer se krema koju sam kupila za 700 rubalja pokazala korisnom. Losion košta oko 500 rubalja.
Kad sam ga nanijela na kožu, osjetila sam neobično peckanje, obrazi su mi odmah pocrvenjeli. Nejasno je zašto se to dogodilo, najvjerojatnije alergijska reakcija. Sljedeći put kad je sve bilo u redu, nije bilo nelagode, ali ni losion nije imao učinka..
Prošao je mjesec dana, a akne se nisu smanjile. Koža je ostala masna kao i prije. Ukratko, pokazalo se da mi je ovaj losion samo novac u prazno..

Prednosti:

gotovo ne, osim što osjećaj da koža diše

Mane:

pod njegovim utjecajem erupcije koje blede počinju oživljavati, kao čarolijom; iritacija; nepropusnost, neobična konzistencija, loše čišćenje

Dobar dan svima!
Želio bih vam reći o losionu za čišćenje Galderma "Baziron Control", bio on pogrešan. Ovaj lijek kupio sam prije nešto više od tjedan dana u jednom ljekarničkom lancu.
Dolaskom proljeća i pojavom sunčeve svjetlosti, koža mi se ponekad počinje pogoršavati u obliku akni. Iako, neću raspravljati, možda je razlog u nečem drugom.
Prije kupnje vrlo sam dugo proučavao vitrinu u ljekarni sa sličnim proizvodima, jer sam želio kupiti nešto što ne isušuje kožu i nije jako snažno u akciji, ali istodobno i nešto korisno. Općenito, želio sam profilaktičniji lijek bez izraženog terapijskog učinka..
Linija sredstava "Baziron" imala je samo različite mogućnosti za fondove: i jače i slabije, dizajnirane za učinak različite snage. Odabrao sam slabijeg. Bio je to losion Baziron Control, koji je, sudeći prema opisu:
- pogodan za svakodnevnu upotrebu;
- ne uzrokuje začepljenje pora;
- nježna u akciji, jer je namijenjena čišćenju upaljene kože;
- uklanja šminku i nečistoće.
Bočica dolazi u količini od 200 ml i izgleda ovako.
Na stražnjoj strani bočice navedene su vrste problematične kože za koje se preporučuje korištenje losiona.
Ima sastav od samo osam sastojaka.
Kao proizvođač naznačen je francuski laboratorij.
Sama bočica dodatno je zapakirana u kutiju istog lakonskog dizajna koja podsjeća na pakiranje za lijek.
Uz losion se nalaze i upute za uporabu, koje također izvana podsjećaju na upute za neki lijek.
Iz uputa sam vidio da losion treba vlažiti, omekšati i ne iritirati kožu..
Sama bočica s losionom prikladna je, s poklopcem koji se dobro zatvara i klikom.
Pri prvom upoznavanju s losionom, silno me iznenadila njegova gusta konzistencija, kao da to čak nije ni losion, već nekakav gel ili emulzija. Da budem iskren, ovo nisam očekivao. Uvijek sam mislio da je losion nešto što je tekuće. Ovako izgleda ovaj lijek.
Ne znam koliko je jasno s fotografije, ali kad se proizvod stisne na ruku, zadržava oblik poput gela i ne spontano se širi. Boja je blago bjelkasta. Pomalo prozirno. Miris losiona je slab, nije nametljiv.
Kad se utrlja, proizvod postaje prozirniji i lako klizi po koži.
Ovaj sam proizvod primijenio prema preporuci proizvođača - rukama laganim kružnim pokretima, a zatim uklonio vatom. Svaki put sam se temeljito oprala prije nanošenja losiona. Nakon nanošenja više nisam prao lice jer to nije potrebno.
Pa, do kojeg sam zaključka došao nakon otprilike tjedan dana svakodnevne upotrebe? Ali na što - za mene se ovaj losion pokazao ne samo beskorisnim, već čak i štetnim. Nakon prve prijave primijetio sam sljedeću činjenicu. Oni prištići za koje sam mislio da blede, ali čiji su tragovi i dalje bili prisutni na mom licu, odjednom su počeli poprimati novi život, neposredno pred mojim očima i neposredno nakon nanošenja losiona Baziron. Osjetivši, činili su mi se nekako živima, čak pomalo bolnima i očito iritiranim od onoga što su uznemirili. I izgledali su crvenije. Općenito, bio sam u otvorenom šoku od svega što se događalo..
Međutim, ustrajno sam nastavio koristiti ovaj lijek otprilike tjedan dana, pripisujući tome što se događa ovisnost kože novom lijeku ili nekim banalnim slučajnostima. Ali, nažalost, sličan je učinak bio prisutan nakon svakog pranja. Sve dok jednog dana nisam jednostavno prestala koristiti proizvod.
Uz to, želim također napomenuti da losion, suprotno obećanjima proizvođača, i dalje isušuje kožu. U početku se čini da je koža doista vlažna, ali taj efekt vrlo brzo nestaje kad se upije i ustupa mjesto zategnutosti.
Što se tiče svojstava čišćenja losiona, nisam ih primijetila. Nakon svakog nanošenja pamučna podloga kojom sam obrisala lice bila je apsolutno čista. Iako obično (s drugim losionima) ima barem neke znakove onečišćenja.
Možda jedina dobra stvar koju mogu reći o ovom losionu je da koža nakon što dobro diše i stvara se pravi osjećaj da ne začepljuje pore. Ali odakle onda dolazi gore navedeni efekt??
Vrijedno je napomenuti da nije vrlo lako ukloniti losion vatom. Sve je u vezi s konzistencijom gela. Napokon, kada ga nanesete u tankom sloju, vrlo brzo se suši, a pamučna podloga ostaje gotovo suha. A ako ga nanesete u debljem sloju, losion nema vremena da se osuši, ali se slabo uklanja diskom, budući da ga disk teško apsorbira i počinje klizati po koži bez hvatanja proizvoda. Općenito, nekako mi sve nije u mislima.
U zaključku želim istaknuti glavne prednosti i nedostatke proizvoda. Iako su koje su prednosti, u osnovi, neki nedostaci.
Prednosti:
- osjećaj kao da koža diše.
Mane:
- iritacija postojećih osipa, njihovo crvenilo;
- loše čišćenje, jer je pamučna podloga gotovo uvijek čista;
- osjećaj zatezanja kože;
- čudna konzistencija poput gela;
- nezgodno je uklanjati pamučnom podlogom, jer ga slabo apsorbira;
- nedostatak vlage.
Osobno sam bio izuzetno nezadovoljan losionom Baziron Control. Ne znam ni je li u mogućnosti nekome pristupiti ili ne, ali na temelju svog iskustva neću preporučiti ovaj lijek.

Prednosti:

Mane:

Nedostatak učinka, neugodnosti, cijena

Unatoč prednostima koje je opisao proizvođač, u stvari se pokazalo da je alat praktički beskoristan..
Nije baš ugodne konzistencije. Više sliči na sluz nego na losion. Želite ga malo iscijediti i dobit ćete punu spužvu. Umjesto da se trljate po licu, ispada da. Umijem lice)) Nisam vidio nikakav protuupalni učinak.
Cijena za njega je 540 rubalja, što apsolutno ne odgovara kvaliteti. Pokazalo se da mi je ova kupnja besmislena
Da rezimiram: za sebe ću potražiti prikladniji alat u smislu učinkovitosti, kvalitete i jednostavnosti upotrebe. Ne preporučujem

Hidratantna krema je vrlo masna, nisam je mogla koristiti. Leži u gustom filmu, masti, odmah se želi brzo isprati

Za mene je ovo agresivna serija, pa ako je vaša koža osjetljiva i tanka, onda je bolje ne pokušavati.