loader

Glavni

Liječenje

Podijeli ovo

Ovaj proizvod nije dostupan za dostavu u vašu regiju

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Dodano na listu čekanja

Saznajte o upisu

Dolazi uskoro

Sastav

Opis

Vlaži kožu, a svakodnevno je štiti od UV zraka i slobodnih radikala. Lagane teksture, Koža je mat, meka i podatna tijekom cijelog dana. Hidratantni sastojci još bolje osiguravaju prodor i distribuciju Avené termalne vode u kožu i kontroliraju gubitak vlage. Sebo-upijajuće kapsule smanjuju stvaranje sebuma i matiraju vašu kožu. Obogaćena termalnom vodom Avene svojim umirujućim i antiiritacijskim svojstvima, krema nježno prekriva vašu kožu.

Podaci o tehničkim karakteristikama, kompletu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu proizvoda su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača

zahvaliti!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Recenzije hidratantne kreme - avene hydratation hydrance optimale riche

U početku mi se svidjelo, ali onda je prestalo raditi. Nema kumulativnog učinka.

Hranjiva, hidratantna krema. Zašto je teško znati odjednom? jeste li znali za virobnitstva? ako je tako, onda duzhe Skoda (

Savršeno vlaži, vrlo brzo se upija ne ostavljajući ni trunku masnog sjaja!

Krema je jako dobra, prvi sam put probala ovu marku, izvanredno je vlaži, koža mi je suha, nakon kreme postaje mekana i ima čak i malo svilenog filma, jedini negativan, ne zaglađuje se jako dobro, malo je sličan po konzistenciji naftnom želeu, ali općenito, vrlo dobre senzacije. tonski vrlo dobro stane na njega.

Razmišljao sam o naručivanju, ali pročitao sam sastav. Vrijedi 400 UAH vazelin i glicerin) grozno

Dobar dan, provjerite datume isteka kreme. zahvaliti.

Dobar dan! Tatyana, rok trajanja ovog proizvoda je 01.2017 do 01.2020.

Koža je suha i osjetljiva, krema je jednostavno super. Jednostavno sam se zaljubila u njega. dobro vlaži, smiruje, crvenilo i ljuštenje nakon već tjedan dana korištenja potpuno su nestali. Naručit ću opet! Preporučujem svima!

Već sam odjednom kupila cijelu kremu, više čudo. Ne sputavam ništa, ne vidim to. Volim i dobro sam, dobro sam. Isprobala sam bogatu kremu iz cjenovne kategorije - Avene najljepša.

Htio sam naručiti ovu kremu, pročitati puno dobrih kritika, ali ne preporučujem.
Obratite pažnju na sastav, na drugom mjestu je mineralno ulje ((

Moja omiljena krema! Hidratantna krema, ne uzrokuje alergije na mojoj osjetljivoj koži. Najomiljenija.

Krema se pojavila, što me jako raduje kao vlasnicu suhe kože zimi. Također koristim i druge Avene proizvode, jako sam sretna. Zahvaljujem trgovini na brzoj dostavi i usluzi..

Krema mi se jako svidjela! za suhu kožu - što trebate! hvala na brzoj dostavi!

Kremu koristim već četvrtu godinu. Nisam mogao pronaći bolju za svoju osjetljivu kožu. Isprobala sam druge Avene kreme, ali pojavilo se optimale riche.

Dyakuyu za brzinu, zamjenjujući bilo još jedan dan nakon ažuriranja))). Prekrila sam kremu i termalnu vodu, a odnijela sam i poklone cimeta. Yakness of view.

Izvrsna krema, dobro vlaži i brzo se upija.

Odlična krema! Već dugo koristim kozmetiku Avene, za spas osjetljive kože. Ova krema je dobra za zimu, za suhu kožu ono što vam treba. Nije masna, ali njegujuća. Imam jednu tajnu, ako je želim učiniti lakšom, nanesem malu količinu s termalnom vodom, ispada izvrsna hidratacija i lakoća! Posebna zahvala trgovini na usluzi!

Dobro vlaži, ali začepljuje pore. Njegova jednostavna verzija mi savršeno odgovara (mješovita koža).

dobra hidratacija.brzo se upija, na licu nema filma. ali začepljuje pore (((((

Hidratantna krema Avene Hydrance Optimale UV Riche bogata hidratantna krema SPF 20 - recenzije

Tip kože: osjetljiva, suha, svi tipovi kože

Avene Hydrance Optimale UV Riche bogata hidratantna krema SPF 20 izvrsna je hidratantna krema za suhu, osjetljivu i dehidriranu kožu.Inovativnu formulu kreme razvili su francuski dermatolozi na temelju istraživanja modela suznog filma, koji osigurava maksimalnu i dugotrajnu hidrataciju kože..

Krema vlaži i štiti kožu od svakodnevnih grubih utjecaja i sprječava prirodno starenje kože. Idealna hidratacija osigurana je kombiniranim djelovanjem aktivnih tvari: patentiranih optimetičkih biokomponenata koje reproduciraju specifične molekule očnog suznog filma, kontinuirano distribuirajući hidratantne tvari, triolipide i termalnu vodu Avene s omekšavajućim i antiiritacijskim svojstvima. Ima nježnu kremastu teksturu, brzo se upija.

Aktivni sastojci:
- Termalna voda Avene (52%) - umiruje i omekšava kožu;
- Patentirani kompleks lipo-mucina - sprečava dehidraciju i pruža optimalnu hidrataciju kože;
- Ceramidi, biljni steroli, masne kiseline - vraća kožnu barijeru i sprečava gubitak vlage;
- Titan dioksid, oktokrilen - pružaju zaštitu od UVA / UVB zraka;
- Tokoferol - pruža hidrataciju i antioksidativnu zaštitu.

Prednosti:
- Patentirana tehnologija podržava, obnavlja i hidratizira kožu;
- Obnavlja zaštitnu kožnu barijeru i sprečava gubitak vlage;
- Štiti kožu od agresivnih čimbenika okoliša;
- Pruža zaštitu od UVA / UVB zraka.

Primjena:
Nanesite kremu ujutro na temeljito očišćenu kožu lica i vrata. Izvrsna baza za šminku.

avene termalna izvorska voda / avene aqua etilheksil metoksicinamat cetearil izononanoat ciklometikon oktokrilen bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin c12-15 alkil benzoat glicerin polimetil metakrilat kalij benzoat cetil fosfat parnjak sehamamus kiselina) sitosterol bht kapril / kaprin trigliceridi klorfenesin dinatrijum edta miris / parfum glicin soja (ekstrakt sjemenja soje) (ekstrakt sjemena glicina soje) hidrogenirani koko-gliceridi hidroksietil akrilat / natrij akriloldimetil taurat kopolimer lecitin peg-32 peg-peg-peg-peg-peg-peg-peg-peg-peg-peta-peg-peg-peg-peg-peta-peg-peg-peg-peta-peg-peg-peta-peg-peg-peta-peg-peg-peta-peg-peg-peta-peg-peg-peta-peg-peta-peg-peta-peg-32-peg sulfat natrijev hidroksid sorbitan izostearat skvalan tokoferil glukozid ksantan guma

Akne: Kako izliječiti akne

Odakle potječu akne i kako ih izliječiti. Besplatna metoda liječenja kućnih akni. Recenzije ljekarničke kozmetike.

Avene Hydrance Optimale krema

Avene Hydrance Optimale krema vrlo je slična svojstvima Uriage Aqua Precis, ali ima svoju posebnu aromu i malo drugačiju strukturu, više svile. Kao i obično kod Avene kozmetike, krema se temelji na termalnoj vodi, što čini kremu ne samo hidratantnom, već i umirujućom nadraženom kožom. Razgovarajmo danas za koga je ova krema prikladna i u koju svrhu je koristiti.

Opis kreme Avene Hydrance Optimale Uv Riche

Ako tražite kozmetiku Avene u smislu cijene i osjećaja kože, tada je ova krema jedna od najboljih za osnovnu svakodnevnu njegu zimi i ljeti. Ali zimska njega ima posebne znakove, o tome ovdje pročitajte odvojeno - kako zimi njegovati kožu.

Avene Hydrance Optimale Uv Riche krema namijenjena je normalnoj i mješovitoj koži, djelomično masnoj, osjetljivoj, suhoj i dehidriranoj - ako vaše lice istovremeno ima takve situacije, onda je ovo vaša krema.

Kao i sva Avene kozmetika, i ova Avene Hydrance Optimale Uv Riche krema ima jedinstvenu, neprimjetnu aromu, riječi je ne mogu opisati: miriše na cvijeće, ali izgleda kao nešto ljekovito.

Struktura kreme je mekana, nježna, svilenkasta. Odmah se upija na koži, ne ostavlja filmski osjećaj, čini se da lice odmah sjaji. Zahvaljujući termalnoj vodi, stanice epiderme obogaćuju se kisikom i postaju svježe. Koža trenutno postaje neočekivano meka, zbog čega je želite peglati i glačati.

Uz to, krema daje matirani izgled, inhibira lučenje sebuma, ublažava upale i štiti od ultraljubičastog zračenja od 20 SPF. Živeći u običnom ruskom gradu (ne tropskom), ljeti ga možete sigurno koristiti kao zaštitu od sunca.

Nakon otprilike 2-3 sata, ako je vaša koža masna, i dalje će početi sjajiti. Ovdje će vam pomoći mat ili obični salvete. Avene Hydrance Optimale Uv Riche krema idealna je kao osnova za make-up: lagana, skriva ljuštenje, ublažava crvenilo i poput je matirane baze za podlogu ili puder.

Sastav kreme Avene Hydrance Optimale Uv Riche

  • Ispravna koncentracija vitamina E sprječava prirodno starenje kože;
  • Pretokoferil - moćan antioksidans, štiti od slobodnih radikala, usporava stimulaciju stanica koje proizvode pigment;
  • Methoxykinnamate je kemijski filtar sposoban apsorbirati ultraljubičaste zrake, pretvarajući ih iz svjetlosne energije u toplinu.
  • Kartama ulje sadrži masne kiseline, vitamine E, K, najbolje je sredstvo za zadržavanje vlage i regulaciju vlage, koje apsorbiraju svi tipovi kože.
  • Glicerin je također dobro zadržavanje vlage za kožu, rijetko je alergičan na nju, stoga se koristi u svim kremama kao prirodno hidratantno sredstvo.
  • Ciklometikon se koristi u minimalnim količinama za uklanjanje viskoznosti kreme, stvaranje kože svilenkastom i ravnomjerno raspoređivanje svih aktivnih sastojaka na koži..
  • Termalna voda Avene osnova je kreme. Sve gore navedena svojstva nosi u jednom: protuupalno, hidratantno, umirujuće, posvjetljujuće.

Prirodno, krema je nekomedogena i ne sadrži parabene. Posebno formuliran za ranjivu kožu.

Kome treba Avene Hydrance Optimale Uv Riche krema

Ova je krema prikladna, bez iznimke, svima po svojim fizičkim svojstvima. Ako imate mjesta nakon akni, proširenih pora, upala, negdje suhoće i ljuštenja, a neka su područja sjajna, tada vam je potrebna ova Avene Hydrance Optimale Uv Riche krema i učinit će svoj posao: ujednačit će boju, suziti pore, sakriti mjesta, regulira rad lojnih žlijezda, ublažava upalu.

Koliko košta Avene Hydrance Optimale Uv Riche krema?

Krema košta oko 1000-1200 rubalja po tubici od 40 ml. Ekonomična potrošnja, ali unatoč tome, uz svakodnevnu upotrebu trošit će se otprilike svaka 3-4 mjeseca.

Moje osobno mišljenje

Avene Hydrance Optimale Uv Riche krema vrlo je vrijedna, zadovoljava sva svoja deklarirana svojstva i svoj posao radi savršeno i trenutno. Ako ga usporedite s kremom Uriage Aquapresi, tada će Avene krema dobiti bitku, jer osim vlaženja ima i zaštitu od sunca, što je vrlo važno za kožu koja se liječi od akni.

Da budem iskren, oko tjedan dana redovito i slučajno koristio sam Avene Hydrance Optimale Uv Riche kremu, jer ljekarna mu je dala uzorak. Već od prvog nanošenja postalo je jasno da krema barem trenutačno vlaži, a ostatak njenih svojstava pojavio se nakon 2-3 nanošenja.

Ako ste nadahnuti i želite isprobati ovu kremu, uzmite uzorak iz ljekarne. Nemaju ga svi, ali pokušajte ga pronaći, ako uzmete nekoliko sondi, onda dovoljno za 2-3 tjedna i odmah će postati jasno isplati li se kupiti cijelu cijev.

Ocjena: solidno 10 od 10.

Napišite svoje komentare i dojmove o kremi u komentare.

HYDRANS RICH hidratantna bogata krema

Tuba od 40 ml

Tuba od 40 ml

Trenutno vlaži kožu, koža ostaje hidratizirana tijekom cijelog dana. Više od 70% termalne vode Avene u sastavu. Tehnologija postupnog ispuštanja vode prilagođena potrebama vaše kože. Koža je mat, meka i elastična. Za suhu kožu.

  • S aromom
  • Hidratantna
  • Prehrana
  • Prednosti
  • Tko odgovara?
  • Klinička istraživanja
  • Sastav
  • Prednosti

    Kompleks lipida Cohederm:
    HIDRATI * trenutno i trajno obnavljajući zaštitnu barijeru kože i nadopunjavajući mikrorezervoare kože termalnom vodom Avène
    SMIRUJE i najosjetljiviju kožu s preko 70% terme Avène
    Njeguje: Shea maslac u formuli trenutno pruža udobnost vašoj koži.

    Bogata tekstura zahvaljujući shea maslacu (shea maslac). To održava vašu kožu hidratiziranom tijekom cijelog dana. Pravilna i dugotrajna hidratacija održava ljepotu vaše kože iz dana u dan.

    * Vlaži gornje slojeve kože.

    Hydrance Rish bogata krema pogodna je za vlaženje suhe kože. Pogodno za osjetljivu kožu.

    Avene hydrance optimale riche recenzije

    Anthelios - # 1 u Rusiji na preporuku dermatologa

    Avene - zaštita od sunca za najosjetljiviju kožu

    Now Foods - dodaci prehrani i vitamini!

    100% prirodni dodaci prehrani premium SOLGAR

    Ergonomija i održivost četkica za zube RADIUS

    Upoznajte jedinstveni komplet za intenzivno izbjeljivanje!

    Uriage - njega nježne kože beba i beba

    Sigurna i učinkovita briga za vas i vašu bebu

    Revitalizirajući tretmani za lice i tijelo Gezatone uređajima

    Avene DermAbsolu - temeljna njega za zrelu osjetljivu kožu.

    Aravia Professional - Spa depilacija, parafinska terapija, njega tijela

    Bioderma Hydrabio Perfector - zaštita i sjaj vaše kože

    Batiste - suhi šampon br. 1 u Europi

    CeraVe - Inovacija za jačanje zaštitne barijere kože!

    Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti na koži.

    Odvažni dizajn i ludo ugodna SPA njega u vašem domu

    Elancyl Slim Design - glađa, čvršća i čvršća koža

    Pojačivač trepavica - Duge, voluminozne, guste trepavice!

    Filorga - formule nadahnute tretmanima estetske medicine

    GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i proizvoda visoke biotehnologije

    Guam - Prirodna talijanska kozmetika na bazi algi

    Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

    Vodeći laboratorij za profesionalnu kozmetiku u Izraelu

    Pozdravite svoje nove pomagače - revolucionarne spiralne narukvice za kosu

    Isdin je marka broj 1 u Španjolskoj! Inovativna zaštita od sunca

    Johnny's Chop Shop - moderna linija kozmetike za dečke koji žele izgledati sjajno!

    Isprobajte najkvalitetnije japanske platnene maske

    Biljna energija za ljepotu kose

    La Roche-Posay - dermatološka preporuka za osjetljivu kožu br!

    Loreal Professional - Izvor Essentielle izvor prirodne ljepote kose

    Matrix - Keep me Vivivd - očuvanje boja u svijetlim nijansama

    Mustela - sigurna i učinkovita njega za vas i vašu bebu
    06.10.2017

    Nature`s Bounty - Dodaci prehrani koji podržavaju vaše zdravlje i ljepotu

    O.P.I - svjetski lider u profesionalnoj njezi noktiju!

    Orthomol - njemački vitamini za vaše zdravlje!

    Fotografija - snaga prirode za vašu kosu!

    Melemi za suhe, ispucane i nadražene usne i kožu

    Royer - prirodna kozmetika sa 100% organskom sluzi puževa!

    Klinički učinkovita medicinska kozmetika koja je učinkovita zamjena za operaciju

    Skincode - kôd za zdravu, lijepu kožu

    Pouzdani dermokozmetološki proizvodi za njegu kože za novorođenčad, djecu i odrasle

    Dr. Čvor - 212 Pročišćeni užitak!

    Uriage - Age Protect - korekcija bora i sjaj

    Uriage - Hyseac - Vaš idealan tretman za problematičnu kožu
    01.11.2017

    Učvršćujuće djelovanje protiv znakova starenja

    Weleda hidratantni balzami za usne obavijet će vaše usne sjajem prirodne ljepote!

    CORA - kombinacija prirodnih sastojaka s najnovijom visokom tehnologijom

    1. Recenzije
    PRIKAZI
    DOM ZDRAVLJA KOŽE
    Recenzije farmaceutske kozmetike
    Avene
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • pet
    • .
    • 523
    • "

    Toryanik Olga Moskva | 30.05.2020 |

    Umirujuća hidratantna maska ​​za sjaj 50 ml (Avene, Sensibles)

    Zaključci: Najbolja hidratantna maska. Nakon nje koža je nahranjena, svijetla, glatka. Savršeno za oporavak od pilinga. Smiruje crvenilo.

    Raspopova Anna Krasnodar | 29.05.2020 |

    Termalna voda 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Zaključci: Izvrsni fini sprej, voda jako dobro vlaži, zadovoljna sam kupnjom

    Marina Nosova Vladimirovna Voskresensk | 28.05.2020 |

    Termalna voda 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Zaključci: Koristim ga već pet godina. Bez prigovora. Vlaži. Koža se budi. Savršeno se kombinira s hidratantnim kremama, serumima.

    Irina Graditeljica | 17.05.2020 |

    Komplet termalne vode 2x300ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Zaključci: Savršeno ublažava crvenilo i smanjuje iritaciju, idealno za svakodnevno (čak i gotovo satno) vlaženje

    Zhukova Nadezhda Selyatino | 13.05.2020 |

    Dnevna zaštitna krema protiv crvenila Antirougeurs 40 ml (Avene, Antirougeurs)

    Zaključci: Krema je predivna, dobro se nosi s crvenilom, nanosim je i u smjeru i na cijelo lice, naručit ću više

    Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

    Isteal Intense serum protiv starenja 30 ml (Avene, YstheAL)

    Zaključci: Serum je gust, žut, brzo se upija, koža postaje mat i baršunasta. Možda nije prikladno za suhu kožu. Zahtijeva dulju upotrebu. Nadam se da ću izgladiti nove bore na licu na čelu. Koristite samo noću. Zasad se čini tako dobro. Volim općenito Aveen. Crpka radi ispravno.

    Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

    Triacneal Expert regulirajuća emulzija za zaglađivanje 30 ml (Avene, Cleanance)

    Zaključci: Prije otprilike 5 godina dobro se pojavilo, nestali su mali osipi, objektivno je koža postala čišća. Pokušala sam nedavno ponovno - dojmovi nisu isti, neugodan je na koži i nije tako dobro pomogao kod osipa. Nešto se promijenilo, prije nego što je krema bila aktivnija prema mojim osjećajima. Svibanj umrljati jastuke zbog žute boje.

    Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

    Termalna voda 150 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

    Zaključci: Za mene najbolje. Isprobala sam gotovo sve predstavljene ljekarničke marke, ali ovaj je najbolji, brzo umiruje, vlaži, osvježava. Izvrsna voda

    Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

    Krem-gel regenerirajući nakon sunčanja 200 ml (Avene, Suncare)

    Zaključci: Izvrsno sredstvo! Uzet ću još, nakon plaže umiruje kožu, hladi. Brzo se upija, nije ljepljiv. Nema filmskog efekta. Koristi cijela obitelj

    Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

    Sprej za sunčanje za osjetljivu kožu SPF 50+, 200 ml (Avene, Suncare)

    Zaključci: Dobar proizvod, ali blago ljepljiv i dugo se upija. Moj suprug je koristio više, išao je s praskom! Ne ostavlja bijele tragove

    Ab Leysan Kazan | 13.05.2020 |

    Sprej za sunčanje SPF 20 Umjerena zaštita 200 ml (Avene, Suncare)

    Zaključci: Izvrsno sredstvo, odnio sam ga na more. Dobila sam prelijepu preplanulu boju, obožavam je! Nije izgorjelo. Proizvod je vrlo ekonomičan i jednostavan za primjenu. Ne ostavlja bijele pruge

    Frolova Evgeniya Moskva | 12.05.2020 |

    Hydrance Aqua-gel 50 ml (Avene, Hydrance)

    Zaključci: Aqua gel stvarno vlaži kožu, nema suhoće i zatezanja! Imam problematičnu kožu sklonu aknama, s masnim sjajem i miteserima, dok postoje područja koja su se osušila uslijed upotrebe agresivnih proizvoda. Gel pomaže u suočavanju sa suhoćom i laganom iritacijom, dok koža na ostalim područjima ne postaje masna. Proizvod koristim kao noćnu masku za hidrataciju i mogu primijetiti da ujutro moja koža izgleda puno svježije i hidratizirano..

    HYDRANS OPTIMAL riža - u recenzijama kozmetike

    Marka: na popisu još 305 marki.

    "HYDRANS OPTIMAL Rish" recenzije za sve marke kozmetike

    Pronađeno 6 recenzija

    gost glafgor

    o kozmetici Avene 30. travnja 2009

    Koža je suha, dehidrirana, s rozacejom.
    Ono što sam volio:
    Trickzera krema je izvan svake pohvale. Koža na tijelu poput novorođenčeta.
    Umirujuća krema oko očiju jednostavno je čudo! Uklanja vrlo jako crvenilo i iritaciju i djeluje drenažno. Čak i ako ste čaj pili noću ili je slučaj da ste puno plakali - ujutro nema ni traga oteklinama.
    Dirozeal od rozaceje - stvarno spazira krvožilnu mrežu na licu. Noću sam ga nanosila na cijelo lice - ujutro je koža puno svjetlija i ujednačena.
    Volim kremu sicalfat. Ne koristim ga dugo, ali postoji ugodnost za kožu.
    Micelarni losion je vrlo dobar. Uklanja šminku vrlo čisto, i puder i maskaru. I samo dobro osvježava i umiruje lice.
    Nije ostavio dojam:
    - bez emocija. Nisam osjećao vlagu
    Mekani gel za pranje (za normalnu i mješovitu kožu) - redoviti gel. Ni bolje ni gore od ostalih. Gel za pranje od Uriagea svidio mi se puno više. Općenito termonuklearni.
    Također sam kupio Dianel, ali još ga nisam isprobao.

    Kozmetika Aven - Bravo!

    Komentari Je li recenzija korisna? Da 10 Ne 1

    gosta olga

    Komentari Je li recenzija korisna? Da 0 Ne 0

    Ira27 gost

    Komentari Je li recenzija korisna? Da 1 Ne 0

    Lelique gošća

    zdravo.
    OD Avenea stalno koristim termalnu vodu (i MCh i nakon brijanja), Gidranse Optimale Riche, Creme por les peaux intolerantes, Ysteal +. Koža je super suha, atopična, sklona reakcijama. 25 godina.
    Kažem vam:
    - Termalno - super, ne zaboravite na mrlju i ne ostavljajte na licu dok se potpuno ne osuši. Nakon par minuta pojavi se rumenilo (što je općenito vrlo čudan fenomen za mene), bez neugode.

    - ugodna tekstura kiselog vrhnja 20%, neupadljiv miris. Leger mi nije bio dovoljan - imam atopičnu kožu, hipersuhu i sklonu iritacijama. Prskanje termalnim raspršivačem dva do tri puta dnevno - prekrasne senzacije cijeli dan.

    Krema za preosjetljivu nadraženu kožu: u početku blago trne. Dogodilo se pogoršanje alergija - skinuo sam ih. Štipao sam dvije minute - crvenilo je nestalo. Vratila joj lice u meku, glatku, nahranjenu kožu u tri dana.

    Ysteal + za početak oponaša nazolabijalne bore. Rezultat još ne znam, jer s vremena na vrijeme puzim.

    Da, moj MCH osim termalne kupke koristi Avene balzam nakon brijanja, istovremeno ima mješovitu kožu sklonu iritaciji i masnu. Kaže da odavno nije probao ništa slično u kvaliteti.

    Želim isprobati Ysteal + za oči, Sensibio by BIoderma ne donosi opipljive rezultate. Općenito, u BIodermi nisam pronašao ništa pozitivno od Sensibio za oči, hidratantnu za oči i maske. Samo sapun nije loš.

    Toplo savjetujem svima. Sljedeća kupnja bit će losion za čišćenje osjetljive kože.

    Moisturizer Avene Hydrance Optimale Legere: sastav, recenzije

    Za ljude koji više vole medicinsku kozmetiku, tvrtka Aven stvara izvrsne mogućnosti za njegu bilo kojeg tipa kože s različitim problemima. Ovaj će se članak usredotočiti na Avene Hydrance Optimale Legere hidratantnu kremu. Temeljito vlaži osjetljivu, mješovitu i normalnu kožu. Idealna je za epidermu koja je preživjela agresivne utjecaje okoline i kozmetičke postupke. Kada zbog ovih čimbenika postane dehidriran, izgubi elastičnost i prirodnu boju. Za više informacija o načinu korištenja proizvoda, od čega se on sastoji i što kupci kažu o njemu, pročitajte dalje..

    Kakav lijek

    Posebno razvijena formula kreme Aven Hydrance Optimal Leger omogućuje vam vraćanje i održavanje idealne ravnoteže vlage u dermisu. To je zbog prisutnosti posebnih biokomponenata, trio lipida i termalne vode u sastavu. Proizvod u najkraćem mogućem roku vraća tonus i ljepotu koži, zasićujući je vitalnošću.

    Pogodan je za svakodnevnu njegu bilo koje vrste epiderme. Posebno je dobro koristiti ovaj proizvod u jesensko-proljetnom razdoblju, kada je koža izložena vanjskim čimbenicima (vjetar, hladnoća, sunce). Također se preporučuje za lice nakon kozmetičkih postupaka (pilinga) i tijekom liječenja dermatoloških problema. Proizvod je hipoalergen i ne začepljuje pore.

    Opis proizvoda

    Avene Hydrance dostupan je u maloj plastičnoj tubici od 40 ml. Proizvod je pakiran u markiranu kartonsku kutiju s narančastim natpisima. Proizvođač proizvodi dvije vrste ove kreme: jednostavno hidratantnu i s UV zaštitom. Obično je na pakiranju umjesto Legere naznačeno UV-Legere. Unutar tubice nalazi se bijela krema vrlo lagane teksture. Ima blagu aromu nečega svježeg, ljekarničkog. Brzo isparava nakon nanošenja na kožu.

    Što je unutra

    Proizvođač ističe jasne prednosti Avene Hydrance kreme. Prema njegovoj izjavi, hipoalergen je, što već pleni mnoge ljude. Uz to, zanimljivo je što je uzrokovalo takav učinak na kožu, o čemu smo ranije govorili. Dakle, ono što skriva sastav: To su:

    • termalna voda "Aven";
    • kaprilni / kaprinski trigliceridi (omekšivači, omekšivači, dobro kompatibilni s kožom);
    • ulje za bojenje šafranike (antioksidans, anti-couperous, hranjivo, omekšivač);
    • ciklometikon (niska viskoznost, hlapljivi silikon, ne začepljuje pore, omekšava kožu);
    • saharoza stearat (biljni emulgator, omekšava, siguran);
    • glicerol;
    • butilen glikol (siguran konzervans);
    • saharozni distearat (prirodni emulgator);
    • polimetil metakrilat (polimer, poboljšava reljef kože, opasan je samo uz jako zagrijavanje);
    • benzojeva kiselina (konzervans, antiseptik);
    • beta-sitosterol (prirodna komponenta, vlaži, obnavlja epidermu);
    • VTH (antioksidans, faktor visoke opasnosti);
    • karbomer (jeftino sredstvo za zgušnjavanje, niska opasnost);
    • klorfenesin (konzervans, anti-gljivično sredstvo, niska opasnost);
    • dinatrij EDTA (helatno sredstvo, antioksidans);
    • ekstrakt sojinog glicina (prirodna komponenta, njeguje, obnavlja, usporava proces starenja);
    • hidrogenirani kokogliceridi (prirodni sastojak, zgušnjivač, omekšava kožu);
    • lecitin (emulgator, tonovi, antioksidans);
    • fenoksietanol (konzervans, antiseptik i hidratantni učinak);
    • poloxamer 188 (otapalo, antiseptik, može izazvati iritaciju);
    • hondroitin natrijev sulfat (potiče proizvodnju i zaštitu kolagena, djeluje protuupalno);
    • natrijev hidroksid (regulator kiselosti);

    Aktivne komponente proizvoda

    Avene Moisturizer sadrži sljedeće aktivne sastojke:

    • Termalna voda "Aven" (71%) - osvježava, umiruje, hrani kožu korisnim tvarima.
    • Lipomucin je patentirani kompleks koji štiti epidermu od dehidracije. Pomaže u obnavljanju zaštitnog sloja dermisa.
    • Biocementin je biodermalno aktivna tvar. Pomaže u sprečavanju dehidracije kože, obnavljanju njezina stratum corneuma.
    • Poliol je organski polimer koji se koristi kao ovlaživač.
    • Bogata faza (15%) - koži vraća sjaj, njeguje je i poboljšava njezin izgled.
    • Seboregulacijske kapsule - uklanjaju prekomjernu proizvodnju sebuma, čine epidermu dosadnom.

    Kako se prijaviti

    Korištenje Avene Hydrance kreme je jednostavno. Da biste to učinili, trebate očistiti lice od prljavštine, a zatim uzeti potrebnu količinu proizvoda i podmazati kožu. Proizvod se brzo upija zbog svoje lagane teksture. Za pranje je najbolje koristiti proizvode istog proizvođača, tada će učinak biti izvrstan. Možete nanositi hidratantnu kremu ujutro i navečer..

    Što kažu kupci

    Korisnici imaju dobro mišljenje o proizvodu Avene Hydrance. Alat se dokazao s najbolje strane, pruža izvrstan učinak. Koža nakon njegove upotrebe znatno je poboljšana. Obećanja proizvođača poštuju se kako je navedeno. Jedno pakiranje proizvoda dovoljno je za 3-4 mjeseca korištenja. Nakon nanošenja ostaju ugodni osjećaji, nema "maske" niti stezanja. Koža je umjereno mat, bez fanatizma, ali istodobno i vlažna. Trošak proizvoda kreće se od 900 do 1400 rubalja.

    Tri favorita francuske marke Avene

    Život blogova tjera vas da stalno isprobavate nove stvari. Ali postoje sredstva, nakon što sam ih pokušao, želim im se opet vratiti. Danas ćemo razgovarati o tri proizvoda marke Avene, čiju sam kupnju ponovio drugi put i ponavljat ću je povremeno.

    Reći ću vam o dvije kreme iz različitih serija i prilično poznatoj termalnoj vodi.

    Čitatelje će možda iznenaditi da su dvije kreme za različite tipove kože. Odmah ću opisati tip kože kako ne bi bilo pitanja: koža mi je normalna, sklona je periodičnoj suhoći, ali ljeti može početi sjajiti. Prisutan je mali couperose. Najvjerojatnije sam upravo naslijedio sklonost za njega od rođaka, ali ponekad se može pojaviti od mehaničkog udara.

    Avene Hydrance Optimale UV bogati ovlaživač SPF20 (suha do vrlo suha koža)

    Standardna kutija Avene je bijela s narančastim imenom i istom tubom od 40 ml. Obično smo navikli vidjeti standardni obrok od 50 ml. Ovdje je, iako je to manje, ali ne trebate podesiti vađenje vrhnja iz staklenke. Zidovi epruvete vrlo su mekani, savitljivi, tako da kad istekne, kremu ne postaje teže vaditi.

    U početku je ispod poklopca rupa prekrivena folijom za obje moje kreme. A ispod nje se nalazi vrlo mala rupica kroz koju se krema savršeno dozira.

    Sastav kreme nalazi se na kutiji. Ne znam kako ih analizirati i ne poduzimam. Ali odjednom će nekome biti korisno:

    Miris je kozmetički. Lagan, nenametljiv. Bez ikakvih izričitih napomena.

    Sama krema je srednje gustoće, bijela. Ako primijenite puno, tada se prvi put kad se upije može malo omazati. Svatko će sam odrediti potrebnu količinu.

    Mala lirska digresija. S ovom sam se kremom prvi put "upoznao" kad mi je prije tri godine u travnju 2013. u Italiji nezaštićeno lice bilo izloženo neočekivanom suncu, pojavile su se crvene mrlje na području dekoltea i shvatila sam da hitno moram kupiti nekakvu kremu sa SPF-om. I u najbližoj ljekarni naišao sam na ovu marku, o kojoj sam već pročitao dobre kritike. Ja sam odabrala ovu. I odvela ga kući. A najomiljeniji je postao od travnja do srpnja. Dovoljno 40 ml, oko 4 mjeseca.

    Od proizvođača:

    Svojstva: Na temelju rezultata istraživanja idealne hidratacije oka, Avene Dermatology Laboratories razvili su intenzivnu i dugotrajnu formulu hidratacije kože. Obogaćen termalnom vodom Avene.

    Rezultat: trenutna i intenzivna hidratacija, optimalna udobnost i regeneracija kože. Pruža elastičnost i baršunastost koži.

    Od mene: mogu reći da tri godine kasnije nisam bio ni na koji način razočaran. Od ove kreme stvarno dobivam izvrsnu hidrataciju kože, zaštitu od proljeća, još uvijek svjetlosti, sunca. Ali i ljeti mi je ovaj faktor zaštite sasvim prikladan. Krema se brzo upija, ne ostavlja osjećaj poput filma i služi kao izvrsna baza za šminkanje. Moja se koža osjeća izvrsno s njom - zaštićena i hidratizirana.

    Avene Antorougeurs Jour SPF20 emulzija protiv crvenila (za normalnu do mješovitu kožu sa tendencijom na rozaceju)

    Godinu dana kasnije (ovo je vjerojatno sudbina) u travnju 2014. prvi put sam upoznao varijaciju ove emulzije za crvenilo - kremu. Krema je za suhu kožu, a emulzija za normalnu i kombiniranu. Ovaj put (i opet u travnju) želio sam imati na zalihama kreme za različite tipove kože za sve prigode, i tako se i dogodilo.

    O ambalaži se čak i nema što reći - sve je slično prvoj kremi. Dozator je isti.

    Sastav:

    Miris je također kozmetički, ugodan, ali drugačiji.

    Emulzija se razlikuje od kreme iz iste serije samo malo tekućinom. I sukladno tome, prema tipu kože. U principu, ne bi trebao dati nikakav masni sjaj, jer se pod mješovitom kožom podrazumijeva, uključujući, na nekim mjestima, i previše masnu kožu.

    I razlikuje se od hidratantne kreme po sjeni. Swatch pokazuje da je zelenkast. Ne znam što ova boja daje u sastavu, ali koliko se sjećam iz informacija na Internetu, zelena neutralizira crvenu boju (u korektorima lica). I mislim, što ako su svojstva ove emulzije, zahvaljujući kojoj ten postaje bolji (od crvenila), povezana isključivo s vanjskom komponentom, nešto zelene nijanse.

    Od proizvođača:

    Svojstva: emulzija vlaži i štiti kožu tijekom dana, sprečavajući i smanjujući crvenilo kože. Ekstrakt rukusa poboljšava mikrocirkulaciju kože, čime smanjuje difuzno crvenilo kože i smanjuje vjerojatnost novog crvenila. Zahvaljujući termalnoj vodi, emulzija brzo umiruje kožu, ublažavajući osjećaj topline i nelagode.

    Rezultat: meka, hidratizirana i matirana koža.

    Od mene: Sjećam se zbog čega sam se žalila kad sam imala verziju kreme protiv crvenila - bila je toliko hidratantna da je dala nepotreban sjaj, što bi samo po sebi trebalo jako dugo. I bilo je nemoguće odmah se našminkati. Pogotovo ljeti. Emulzija je riješila ovaj problem. Koža stvarno ostaje nakon što je matirana, navlažena i nema problema sa šminkom.

    A o crvenilu ću primijetiti sljedeće. Iz bilo kojeg razloga, koža lica općenito ne pocrveni, na primjer, nakon vrućeg tuša, krema pomaže smanjiti ovu manifestaciju i brže umiruje kožu, posebno u kombinaciji s termalnom vodom. Emulzija me, naravno, nije spasila od postojeće rozaceje, ali želim vjerovati da su donekle obje kreme savršene kao hidratantna krema sa SPF-om za proljeće.

    Termalna voda Avene Termalna izvorska voda

    Termalne vode nazivaju se vodama s visokim udjelom mineralnih soli te mikro i makroelementima koji dolaze iz prirodnih izvora. Takve vode imaju veliku količinu

    Isprobala sam samo ovu marku vode, nemam s čime uspoređivati, ali toliko mi se svidjela da sam ponovila kupnju.

    Avene ima različite količine vode: 50 ml, 150 ml, 300 ml. Sada imam prosječnu količinu, ali jednom sam uzeo mali uzorak za uzorak. Boca je bila zamotana u polietilen, na njoj je bila mala naljepnica na ruskom jeziku, a ispod je bio umetak s korisnim informacijama.

    Dozator je standardni za sprej. Koliko sekundi pritisnete na njega, toliko se vode poprska.

    Jako volim ovo prskanje - najsitnije čestice obavijaju se poput oblaka kapljica zraka.

    Brošura shematski prikazuje sve moguće načine korištenja termalne vode. Ukratko ću vam reći što mi se svidjelo:

    • ublažava svrbež ugrizima insekata, posjekotinama, ogrebotinama;
    • ublažava iritaciju i crvenilo, blizu alergija, iz neprikladne kozmetike;
    • umiruje kožu nakon brijanja;
    • umiruje kožu nakon opeklina;
    • savršeno osvježava u vrućoj sezoni, kao i tijekom fizičkog napora;
    • pomaže probuditi se ujutro.

    Također se može koristiti nakon kirurških intervencija, kod pelenskog osipa kod djece, i, zasigurno će svi pronaći još nekoliko zanimljivih namjena. Reći da sam sretan, ne reći ništa.

    Gdje možete kupiti kozmetiku ove marke: u Sankt Peterburgu je predstavljena u gotovo svim ljekarnama. No, prema preporukama dobrih prijatelja, svoju sam pozornost usmjerio na prilično poznatu stranicu Pharmacosmetics i sve gore navedeno kupio za vrlo isplativu promociju.

    Cijene krema kreću se od 850 do 1200 rubalja (u Farmi, a u ljekarnama je i skuplja), a za termalnu vodu - od 300 do 600 rubalja (uvijek je isplativije kupiti veću količinu).

    Rezimirajući, mogu reći da je Avene kozmetika zauvijek zauzela mjesto u mom srcu. Možda će se i vama svidjeti ili ste možda već nešto pokušali?

    Aven Hydrance Optimal UV20 krema od riže 40 ml

    Aven Hydrans Optimal UV20 Rish Cream dizajnirana je za vlaženje i zaštitu suhe kože od agresivnih svakodnevnih utjecaja, također ima preventivni učinak protiv preranog starenja..

    • trenutna i intenzivna, dugotrajna hidratacija i prehrana kože
    • obnova optimalne udobnosti kože
    • izvrsna baza za šminkanje
    • štiti kožu od štetnih učinaka sunčeve svjetlosti

    Aven Hydrance Optimal UV20 Rish Cream pruža trenutni, intenzivni i dugotrajni hidratantni učinak.

    • Zahvaljujući termalnoj vodi Aven, koja je dio kreme, ovaj proizvod pruža osjetljivoj koži osjećaj optimalne udobnosti, ublažava iritaciju reaktivne kože;
    • Djeluje snažno antioksidativno, stimulirajući time prirodne obrambene mehanizme kože;
    • Sustav najnovijih UV filtara štiti kožu od štetnih utjecaja sunca;
    • Shea maslac njeguje, štiti i obnavlja kožu;
    • Ulje safranike ublažava iritaciju, vlaži, liječi mikropukotine;
    • Shea maslac vlaži kožu, potiče njezin oporavak;
    • Ekstrakt sjemena soje učinkovito omekšava, sprečava gubitak vlage.

    Nanesite Avène Hydrance Optimale UV Riche na očišćeno lice i vrat ujutro. Izvrsna baza za šminku.